1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Ryanair anulează taxa de schimbare a zborurilor pentru turiştii care rezervă zboruri în iulie şi august. Oferta e valabilă până la finalul anului

Ryanair a anunțat astăzi că va renunța la taxa de schimbare a zborurilor pentru toți turiştii care vor să călătorească în iulie și august, permițându-le să își rezerve vacanța de vară în liniște în cazul în care planurile lor de călătorie se schimbă.

09 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Ryanair intenționează să opereze peste 1.000 de zboruri zilnice începând cu 1 iulie. Pentru a oferi cât mai multă încredere și flexibilitate, Ryanair oferă clienților următoarele opțiuni:

  • Începând cu 10 iunie, clienții care rezervă călătorii în iulie și august vor putea muta zborurile cu o taxă de schimbare zero pentru a călători până la 31 decembrie 2020;
  • Această modificare a datei zborului se va aplica numai pentru ruta pe care clienții au rezervat-o deja, iar călătoriile trebuie finalizate înainte de sfârșitul anului 2020.

„Întrucât țările de vacanță populare precum Italia, Portugalia și Spania se deschid pentru turiștii internaționali, suntem gata să întâmpinăm pasagerii la bord începând cu 1 iulie, când Ryanair va opera peste 1.000 de zboruri zilnice pe întreaga noastră rețea. Vrem să oferim clienților noștri cât mai multă încredere și flexibilitate, fără taxe de schimbare a zborului dacă planurile de călătorie se schimbă, spune directorul de marketing și digital al Ryanair, Dara Brady.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO