1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

News

Ryanair extinde perioada de anulare a taxei pentru schimbarea zborului pentru toate rezervările de zboruri din octombrie şi noiembrie

Ryanair a anunţat că va extinde anularea taxei pentru schimbarea zborului pentru toți clienții care fac rezervări pentru zboruri în octombrie și noiembrie 2020, dacă planurile lor de călătorie se schimbă.

23 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Clienții care fac rezervări pentru călătorii în octombrie și noiembrie vor putea să își schimbe zborurile cu taxă zero pentru schimbarea datei călătoriei până pe 21 martie 2021. Modificările trebuie făcute cu cel puțin 7 zile înainte de data plecării rezervării inițiale.

„Pentru a oferi cât mai multă flexibilitate și încredere clienților noștri în această toamnă, am extins renunțarea la taxa de schimbare a zborurilor la rezervările din octombrie și noiembrie. Clienții pot planifica știind că, dacă planurile lor se schimbă, își pot muta zborurile către orice dată nouă până pe 21 martie 2021 fără taxe suplimentare”, spune Dara Bradly, director de marketing şi digital al Ryanair

În urmă cu cinci zile, compania a anunţat că, din luna octombrie, își va reduce capacitatea cu încă 20% (în plus față de reducerea de 20% deja anunțată la jumătatea lunii august). Ryanair se așteaptă acum că capacitatea sa de octombrie va scădea de la 50% la aproximativ 40% din nivelurile din octombrie 2019, dar se așteaptă să mențină un procent de încărcare de 70% la acest program redus.

Ryanair a confirmat că aceste reduceri de capacitate au fost necesare din cauza daunelor cauzate rezervărilor înainte de modificări continue ale restricțiilor și politicilor de guvernare ale UE, multe dintre acestea fiind introduse de scurt timp, ceea ce subminează disponibilitatea consumatorilor de a face rezervări în avans.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO