1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

Ryanair, ofertă de tipul „cumpără un bilet și primești un altul gratis”, pentru rezervări făcute azi, pentru perioada 25 septembrie-14 decembrie

Ryanair lansează pentru prima dată o ofertă „cumpără unul și primești altul gratis” pentru 1.600 de rute pentru călătorii între 25 septembrie și 14 decembrie 2020.

24 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Oferta se aplică la valoarea tarifului pentru rezervările cu mai mulți pasageri care călătoresc pe anumite rute selctate către destinații de top. Pasagerii au până la miezul acestei nopți timp să cumpere bilet pentru a primi un altul gratis către aceeași destinație. 

“Am lansat această ofertă în premieră în istoria Ryanair. Include 1.600 de rute și înseamnă un bilet gratis la unul cumpărat. Oferta e valabilă pentru rezervări făcute azi pentru perioada 25 septembrie-14 decembrie”, spune Alejandra Ruiz șeful comunicării Ryanair. 

Aceste oferte sunt determinate de situația zborurilor, în scădere agresivă din cauza pandemiei, Ryanair a anunțat recent că, din luna octombrie, își va reduce capacitatea cu încă 20% (în plus față de reducerea de 20% deja anunțată la jumătatea lunii august).

Ryanair se așteaptă acum că capacitatea sa de octombrie va scădea de la 40% la aproximativ 50% din nivelurile din octombrie 2019, dar se așteaptă să mențină un procent de încărcare de 70% la acest program redus. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO