1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Turism

Ryanair va lansa începând de anul viitor o nouă rută aeriană între București și Palma de Mallorca

Compania Ryanair a anunțat luni că o nouă rută de zbor va fi lansată în data de 28 martie 2021 ca parte a programului său de vară, care va uni Bucureștiul cu orașul spaniol Palma de Mallorca.

27 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Aceste zboruri cu plecare din București spre Palma de Mallorca vor fi operate de două ori pe săptămână (joi și duminică). Clienții pot de pe acum să-și rezerve biletele de călătorie la tarife foarte mici, Ryanair oferind o promoție de 29,99 de euro pentru călătoriile din lunile aprilie - mai 2021 cumpărate până la sfârșitul zilei de miercuri (29 iulie 2020). Această ofertă este valabilă doar pentru biletele achiziționate de pe site-ul ofical al Ryanair.

Orarul zborurilor:
București - Otopeni 13:50 – 15:55 Palma de Mallorca;
Palma de Mallorca   09:20 – 13:25 București - Otopeni.

“Suntem încântați să anunțăm lansarea începând din 28 martie 2021 în programul nostru de vară a zborurilor dintre București și Palma de Mallorca. Clienții noștri pot de pe acum să facă rezervări pentru a zbura spre Spania, beneficiind de cele mai mici tarife Ryanair (...). Pentru a celebra această nouă ruta, noi am lansat o ofertă de călătorie de doar 29,99 de euro pentru lunile aprilie și mai”, a declarat Olga Pawlonka, un oficial din cadrul companiei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO