1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Companii

S-a lansat magazinul online Zara Home. Reduceri de 20% şi transport gratuit

Retailerul spaniol de fashion Zara a lansat astăzi magazinul online Zara Home, la un an şi jumătatea de la lansarea magazinului virtual care cuprinde colecţiile de haine, accesorii şi încălţăminte Zara. Cu această ocazie, retailerul vine cu o promoţie. 

28 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Grupul de fashion spaniol Inditex, lider pe piaţa locală de profil, a lansat astăzi, 28 octombrie, magazinul online Zara Home, la un an şi jumătate de când a intrat în mediul virtual cu brandul Zara. Cu această ocazie clienţii magazinelor Zara Home vor beneficia de o reducere de 20% la întreaga colecţie, dar şi de transport gratuit. Promoţia este valabilă doar astăzi. 

De mâine, transportul produselor costă 50 de lei, iar pentru comenzile mai mari de 600 de lei, transportul este gratuit. Produsele vor ajunge la adresele specificate de clienţi în termen de zece zile. 

În momentul de faţă, Zara operează patru magazine Zara Home în Bucureşti, în centrele comerciale Afi Cotroceni, Unirea Shopping Center, Promenada şi Băneasa Shopping City.

La adresa unde va funcţiona magazinul online Zara Home se poate consulta lista de preţuri, iar livrarea produselor Zara Home se va face la nivel naţional, contra cost, iar cei care optează pentru ridicarea produselor din magazin nu vor plăti nimic în plus.

În cazul magazinul virtual Zara, lansat în aprilie anul trecut, clienţii au la dispoziţie aceeaşi gamă de produse ca cea aflată în magazinele fizice. Preţurile sunt şi ele identice cu cele din offline, iar clienţii pot opta pentru livrarea la domiciliu sau ridicarea comenzilor de la un magazin la alegerea lor.

Politica de schimbări şi returnări este identică cu cea oferită în magazinele fizice: în termen de o lună, articolele nedorite vor putea fi ridicate de la domiciliu sau returnate la magazinele Zara. În orice caz, returnarea nu are niciun cost pentru client.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO