S-au râzgândit cu privire la magazinele 100% Self Service? Carrefour deschide la Bârlad un hypermarket cu casieri

Retailerul francez Carrefour deschide primul hypermarket din Bârlad și din județul Vaslui, în incinta noului centru comercial Bârlad Value Centre al Prime Kapital. Magazinul are 7 case tradiționle și 9 Self Checkout deși compania anunțase în luna martie că focusul este ca următoarele Hipermarketuri și Marketuri să fie 100% Self Service.
Alina Stanciu - mar, 30 nov. 2021, 14:56
S-au râzgândit cu privire la magazinele 100% Self Service? Carrefour deschide la Bârlad un hypermarket cu casieri

„Focusul nostru este ca următoarele Hipermarketuri și Marketuri să fie 100% Self Service”, declarau în luna martie  pentru Economica.net oficialii Carrefour după ce, la mijlocul acelei luni, au inaugurat, la Sfântu Gheorghe, primul  hipermarket 100% Self Check-out al rețelei și al 41-lea în total. Acum, retailerul anunță o nouă investiție – o unitate de 4.300 de mp în Bârlad, prima din localitate și din județul Vaslui, deservită de 7 case tradiționale, 5 case rapide Self Checkout cu plata prin cash/card și 4 case Self Checkout cu plata exclusiv prin card.

Carrefour Bârlad are astfel, pe lângă casele obișnuite, și case de tip Self Checkout, clienții având posibilitatea de a-și scana și plăti singuri produsele din coș, pentru a eficientiza sesiunea de cumpărături, diminuând considerabil timpul de așteptare. Sistemul este simplu și intuitiv pentru oricine și permite atât plata cash, cât și cu cardul, iar clienții au parte în orice moment de asistență, din partea unui angajat Carrefour. De asemenea, prin opțiunea Scan & Pay din aplicația Carrefour, clienții pot scana și plăti produsele pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături.

Magazinul se află în incinta noului centru comercial Bârlad Value Centre dezvoltat de Prime Kapital și are o ofertă de peste 50.000 de produse atât în magazinul fizic, cât și online, prin intermediul aplicației Carrefour, al site-ului carrefour.ro sau al platformei BRINGO.  Unitatea este deservită de 880 de locuri de parcare gratuite, oferă servicii de Click & Collect; WI-FI gratuit.

„Carrefour pune primul hipermarket pe harta orașului Bârlad și aduce clienților o experiență completă de cumpărături, interconectată prin serviciile offline și online, totul în deplină siguranță. Magazinul nostru aduce sub același acoperiș producători locali și regionali apreciați, care pun accent pe păstrarea tradițiilor și menținerea gustului de altădată. Este vorba de produse recunoscute în zona Bârladului pentru calitatea lor și ingredientele locale folosite. Orice ar alege să cumpere și în orice fel ar alege să cumpere, direct din magazin, comandând pe site-ul Carrefour sau prin aplicația BRINGO, consumatorii vor găsi la noi produse de calitate la prețuri accesibile și oferte numeroase”, a declarat Adrian Irimia, Director Hipermarket Carrefour Bârlad.

Carrefour aduce în noul magazin și programul de economie circulară Punem Preț pe Plastic, prin care sunt implementate acțiuni concrete de introducere a plasticului (dar și a altor deșeuri) într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare. Inițiativa se află la a treia ediție și se derulează în parteneriat cu Coca-Cola HBC România și cu sprijinul Green Point Management, Green PC Ambalaje, Recycling International și Financiar Recycling. Astfel, campania Plata cu PET, parte din programul Punem Preț Pe Plastic, ajunge între 30 noiembrie și 6 decembrie în comunitatea din Bârlad: la standul special amenajat din magazin, se pot achiziționa de la Carrefour fructe și legume crescute local, la prețul special de 1 PET bucata.

Carrefour implementează și în Bârlad programul de colectare a uleiului uzat prin intermediul căruia oferă 1 litru de ulei proaspăt la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit. O altă campanie este Vino cu Caserola ta de acasă, Carrefour fiind singurul retailer care permite clienților să achiziționeze produse în propriile caserole din zona Gastronomie și raioanele de: brânzeturi – măsline – mezeluri, măcelărie, pește – brutărie – cofetărie-patiserie. Programul CCR Rebat ajunge și el la Bârlad, astfel, pentru fiecare 7 baterii uzate sau 7 acumulatori vechi aduși la urnele speciale amplasate la Recepție Clienți în hipermarketurile Carrefour, clienții sunt recompensați cu o baterie nouă.

Carrefour România operează peste 360 de magazine din țară și un magazin online www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Te-ar mai putea interesa și
Cum ar putea impacta piața locală tranzacția Ahold Delhaize-Profi. Sunt între 45 și 59 de regiuni posibil afectate 
Cum ar putea impacta piața locală tranzacția Ahold Delhaize-Profi. Sunt între 45 și 59 de regiuni posibil afectate 
În decizia prin care a însărcinat Consiliul Concurenței din România să analizeze tranzacția dintre Ahold Delhaize, proprietarul lanțului Mega Image și MidEuropa, fondul de investiții ce......
Fostul cancelar german Gerhard Schröder a lăudat decizia lui Olaf Scholz de a nu trimite rachete Taurus Ucrainei
Fostul cancelar german Gerhard Schröder a lăudat decizia lui Olaf Scholz de a nu trimite rachete Taurus Ucrainei
Fostul cancelar german Gerhard Schröder a susţinut decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete ...
Zelenski: Deblocarea ajutorului militar american pentru Ucraina este de o importanță critică
Zelenski: Deblocarea ajutorului militar american pentru Ucraina este de o importanță critică
O decizie rapidă a Congresului SUA pentru deblocarea noului ajutor american de peste 60 de miliarde de dolari destinat Ucrainei ...
„Autostrada Ford Otosan”: UMB ar putea finaliza în octombrie lucrările la tronsonul 4 al DEx12 – ministrul Transporturilor
„Autostrada Ford Otosan”: UMB ar putea finaliza în octombrie lucrările la tronsonul 4 al DEx12 – ministrul ...
Termenul estimat de finalizare a lucrărilor pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova - Pitești (DEx12) este luna octombrie ...