1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

News

Salariile oferite acum în România: 8.000 de lei "în mână" pentru medici şi de la 2.500 de lei pentru asistent manager

Economica.net vă spune cum e plătită oferta de muncă disponibilă acum online, prin prisma firmelor care au făcut publice salariile oferite la angajare. Medicii de laborator sunt ofertaţi cu salarii de 8.000 de lei net lunar. Salariile oferite pentru asistent manager încep de la 2.500 de lei net lunar, în vreme ce contabilii sunt plătiţi cu peste 4.500 de lei lunar, potrivit anunţurilor de recrutare. 

18 mar, 2018 | ECONOMICA.net

Numărul firmelor care fac publice, în anunţurile de recrutare, salariile pe care le oferă la angajare este în continuare mic, iar acesta e un indicator al imaturităţii pieţei muncii din România, au explicat specialiştii în resurse umane, consultaţi de Economica.net pentru analizele noastre despre piaţa muncii. 

În acest contest, Economica.net vă spune ce salarii oferă angajatorii care au publicat în anunţurile de recrutare oferta de angajare. 

O policlinică de talie mică din Bucureşti angajează medic specializat în medicina de laborator pe salarii nete de 8.000 de lei lunar.

Centrul Medical Memormed, jucător de talie mică pe piaţa serviciilor private din Bucureşti, recrutează medic specializat în medicina de laborator pe postul de medic şef de laborator de analize medicale.
Candidatul potrivit pentru acest post e medic specialist sau medic primar medicină de laborator, are abilităţi de organizare şi coodonare şi e dispus să lucreze în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 8.000 de lei "în mână", potrivit anunţului de recrutare.

Oferta de muncă în hoteluri şi restaurante: salarii de la 1.800 de lei, la 8.900 de lei "în mână".

Un restaurant angajează executive chef pe salarii de 2.000 de euro net lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum cinci ani experienţă în acest post, referinţe şi CV concludente şi verificabile, poate lua decizii sub presiunea stresului.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare

Un hotel bucureştean angajează pe posturile de director hotel, director vânzări, recepţioner, bucătar, ospătar, şef de sală, barman, cameristă. Angajatorii oferă oamenilor angajaţi în aceste posturi salarii cuprinse între 1.800 de lei şi 5.000 de lei net lunar. Angajatorii caută pentru poziţiile enumerate mai sus oameni organizaţi, cu iniţiativă, care vorbesc fluent engleza, ştiu să lucreze la PC şi pot lucra în echipă.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare.

Asistent manager, plătit cu salarii nete de la 2.500 de lei lunar. 

Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de contabilitate primară, are cunoştinţe avansate de engleză, are permis de conducere categoria B, ştie să lucreze la PC. Are, de asemenea, foarte bune abilităţi de comunicare şi relaţionare, e atent la detalii, multi-tasking, poate respecta termenele-limită, e bun organizator şi e orientat către rezultate.

Angajatorul oferă celui selectat pe acest post salarii lunare care încep de la 2.500 de lei net lunar. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare.

Contabil, plătit cu 1.000 de euro pe lună.  

Candidatul potrivit pentru acest post are studii cu profil economic, permis de conducere categoria B, e atent la detalii, are excelente abilităţi de analiză, e responsabil, eficient, inventiv. Are, de asemenea, cultură generală şi e pasionat de muzica rock şi alternativă.

Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salariu de 1.000 de euro lunar pentru program întreg de muncă. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare.

Tehnician cu studii medii, angajat de un producător de mobilă pe salarii de 3.000 de lei "în mână".

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii tehnice, cunoştinţe de calcul tabelar Excel, abilităţi de lucru cu dimensiuni, cote. E, de asemenea, o persoană cu stare fizică şi de sănătate bună, disciplinată, atentă la detalii, riguroasă, îndemânatică, responsabilă, corectă, care poate lucra în condiţii de stres, şi nu în ultimul rând - echilibrată şi comunicativă.

Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii lunare de 3.000 de lei "în mână".

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO