1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

News

Salariu de 4.000 lei net lunar în România. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

O firmă de recrutare caută un şef secţie textile pentru o fabrică de profil din judeţul Prahova. Angajatorul ofertează candidaţii cu salariu net cuprins între 4.000 de lei şi 4.500 lei pe lună şi o serie de beneficii extrasalariale. 

26 feb, 2016 | ECONOMICA.net

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii de profil, minimum trei ani experienţă în producţie textilă, ştie să opereze un PC, are permis auto categoria B. 
Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Candidatul ideal pentru acest post poate coordona activitatea echipei din subordine, e răbdător, are tact, bune abilităţi de comunicare.
Candidatul selectat pe acest post va fi responsabil de: coordonarea activităţii liniilor de producţie, de pregătirea producţiei pe baza planificării făcute de conducere, de repartizarea lucrătorilor pe operaţii, conform procesului tehnologic, de urmărirea asigurării calităţii pe fluxul tehnologic şi de îmbunătăţirea productivităţii.

Angajatorii ofertează candidatul selectat pe acest post cu salariu net cuprins între 4000 de lei şi 4500 lei pe lună, contract individual de muncă, bonuri de masă, bonus de performanţă, diurnă pentru deplasări, asigură cazarea în caz de relocare.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO