1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

News

Salariul de consilier în Ministerul Muncii era de 5.100 - 5.200 de lei net. Pîslaru: Nu ştiu cât e leafa ministrului

Ministrul Muncii a declarat că salariul de consilier în Ministerul Muncii era de 5.100 - 5.200 de lei net, dar că nu ştie exact cât va fi cel de ministru.

22 apr, 2016 | Agerpres

'Ca şi consilier, fără să am o cifră exactă, este undeva la 5.100 - 5.200 de lei net (salariul lui - n.r.), iar ca şi ministru trebuie să recunosc că nu ştiu. Vă mărturisesc că nu a fost prima mea preocupare. Am înţeles că datorită unei persoane politice importante din vechiul Guvern grila acesta este una specială', a afirmat Pîslaru.

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, şi secretarul de stat Valeriu Nicolae vor face un fond de premiere pentru cele mai bune idei de reformă a Ministerului Muncii, acesta urmând să fie alimentat din salariile lor, a declarat ministrul.

'Ce vă pot spune acum, pentru că tot suntem în conferinţă de presă, este că împreună cu secretarul de stat Valeriu Nicolae am ales ca din salariile noastre, cel puţin încă o lună sau două luni, să facem un fond de premiere pentru cele mai bune idei de reformă a Ministerului Muncii. Nu am stabilit exact cât este suma respectivă, dar cu siguranţă este o chestiune pe care mă bucur să o transmit cu această ocazie. Am încurajat practic toţi angajaţii şi o să trebuiască să mai trag de ei, pentru că deocamdată nu înţeleg exact cum este chestia. (...) se va crea un fond de premiere şi pe această cale îi rog pe colegii din Minister să înţeleagă că pot propune lucruri care să fie utile pentru acest minister şi pentru agenda sa', a spus Dragoş Pîslaru.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO