Salonul Imobiliar Bucureşti: Valoarea proiectelor imobiliare lansate depăşeşte 100 milioane euro

Proiectele imobiliare care îşi vor lansa oferta în cadrul Salonul Imobiliar Bucureşti au o valoare cumulată de peste 100 milioane euro, au anunţat duminică organizatorii. Salonul Imobiliar Bucureşti va începe vineri, 2 martie, la Palatul Parlamentului.
Economica.net - Dum, 25 feb. 2018, 10:06
Salonul Imobiliar Bucureşti: Valoarea proiectelor imobiliare lansate depăşeşte 100 milioane euro

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe îşi prezintă cel mai mare proiect rezidenţial pe care compania îl dezvoltă în România, în cadrul salonului, potrivit organizatorilor.

„H Pipera Lake va fi construit pe o suprafaţă de teren de 57.000 mp, însumând aproximativ 120.000 mp de apartamente. H Pipera Lake va fi materializat în 17 clădiri cu un regim de înălţime S+P+6E+7R, livrând, per total, 1.350 de apartamente de tip studio dublu, 2 şi 3 camere şi peste 1.600 locuri de parcare”, se arată în comunicat.

Totodată, antreprenorul român Cristian Erbaşu lansează proiectul Arbo Residence, în zona Mogoşoaia. Noul ansamblu va avea 1.000 de locuinţe: studio-uri, apartamente cu 2 şi 3 camere şi apartamente duplex.

Premier Estate prezintă în premieră la târg proiectul Pallady Towers, dezvoltat de Anchor Group (209 de apartamente în zona Pallady, ce vor fi construite în două faze, prima fază urmând să fie livrată în septembrie 2018, potrivit organizatorilor. Compania va prezenta şi AFI City în zona Bucureştii Noi – prima fază va avea 190 de apartamente şi va fi livrată în semestrul al doilea din 2019.

Vita Bella îşi lansează oferta comercială la salon. Ansamblul rezidenţial este deja finalizat, cuprinde 131 de apartamente scoase la vânzare, fiind localizat în zona Pipera.

Conarg lansează la târg proiectul Quadra Trees, a treia dezvoltare sub acelaşi brand, „Quadra”, şi cea de a şasea a grupului de firme Conarg.

„Compania construieşte pe un teren de 1,5 hectare din zona Drumul Taberei un ansamblu de 7 blocuri de locuinţe cu un regim de înălţime de P+5E şi P+6E, totalizând 281 de unităţi locative: studiouri, apartamente cu 2 şi 3 camere şi 338 locuri de parcare”, se arată în comunicat.

Totodată, Sud Rezidenţial vor lansa Kristal Residence Prelungirea Ghencea. Dezvoltatorii din cadrul Metalurgiei Park au decis să dezvolte conceptul într-o nouă zonă.

„Noul proiect prevede 96 de unităţi locative mixte, compuse din garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere, decomandate, cu suprafeţe între 40 mp şi 100 mp utili, dispuse în două blocuri cu regim de înălţime S+P+7 etaje”, se arată în comunicat.

Ajuns la a patra ediţie, Salonul Imobiliar Bucureşti face parte din portofoliul K Group, un consorţiu de companii active în domeniul organizării de evenimente, cu o cifră de afaceri anuală cumulată pe grup de 2,5 milioane euro, potrivit organizatorilor.

Te-ar mai putea interesa și
Schimbarea furnizorului de energie electrică: ce economii la factură pot face românii comparativ cu ceilalți europeni
Schimbarea furnizorului de energie electrică: ce economii la factură pot face românii comparativ cu ceilalți europeni
Momentan, economiile la factură care pot fi făcute de consumatorii români la schimbarea furnizorului sunt mici față de ce se întâmplă pe piețele din Europa, dar lucrurile se vor schimba în......
Cum au schimbat pesta porcină și pandemia piața alimentară. Importăm și carne și animale vii
Cum au schimbat pesta porcină și pandemia piața alimentară. Importăm și carne și animale vii
Din 2016, ultimul an în care România a fost liberă de pesta porcină africană, cantitatea de carne de porc importată ...
Cum arată tramvaiele turcești care ar putea sosi în vară la Timișoara
Cum arată tramvaiele turcești care ar putea sosi în vară la Timișoara
Primarul Timișoarei Dominic Fritz a anunțat săptămâna aceasta că primele tramvaie turcești din comanda de 21 de garnituri ...
Datoria publică şi deprecierea leului. Creditele în valută ale populaţiei mai reprezintă doar 10% din totalul creditelor – analiză
Datoria publică şi deprecierea leului. Creditele în valută ale populaţiei mai reprezintă doar 10% din totalul creditelor ...
O depreciere mai accentuată a leului nu ar pune presiune pe împrumuturile în valută, aşa cum s-a întâmplat în criza ...