1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 8 º

Imobiliare

Sameday închiriază 2.100 mp spaţii de depozitare în Rudeni

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează departamentul de Land & Industrial prin recrutarea lui Ștefan Surcel și încheie o nouă tranzacție cu Sameday, al doilea contract de închiriere intermediat pentru firma de curierat în ultimele luni.

29 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Având o experiență de patru ani pe piața imobiliară, Ștefan Surcel s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în calitate de consultant al departamentului industrial și terenuri, oferind consultanță pentru închirierea proprietăților industriale şi logistice, facilitarea procesului de vânzare/cumpărare a terenurilor, analiză de piață și due diligence.

La scurt timp de la venirea în companie, Ștefan Surcel a fost implicat în tranzacția de extindere pe piața locală a firmei de curierat Sameday prin închirierea unui spaţiu cu o suprafață de 2.100 metri pătrați în TBM Industrial Park din localitatea Rudeni.

 „Piaţa de consultanţă imobiliară oferă încă multe oportunităţi de dezvoltare. Împreună cu Ștefan am căutat o locație adaptată pentru cerințele Sameday privind o suprafață relativ mică de depozitare, cu un număr foarte mare de locuri de parcare și am identificat o variantă optimă de spațiu, într-o locație foarte avantajoasă, vizavi de depozitul lor central, cu o configurație ce corespunde exact cerințelor”, spune Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial, Cushman & Wakefield Echinox.

Sameday a mai închiriat recent, în cadrul unei tranzacții intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, un spațiu de depozitare cu o suprafaţă de 1.300 de metri pătrați situat în Tunari, la nord de București.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO