1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 5 º

News

Samsung a lansat în România Galaxy S4 mini

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a noului Samsung GALAXY S4 mini, o versiune compactă, dar puternică, a celui mai bine vândut smartphone din gama Samsung, GALAXY S4.

10 iul, 2013 | ECONOMICA.net

Având un display qHD Super AMOLED de 4,3 inci și o greutate de 107 grame, Samsung GALAXY S4 mini poate fi manevrat uşor cu o singură mână. Smartphone-ul este echipat cu un procesor dual core de 1,7 GHz, oferind astfel performanță de top și rapiditate pentru îndeplinirea celor mai dificile task-uri.

Samsung GALAXY S4 mini oferă aceleași funcțiile și caracteristicile intuitive consacrate de GALAXY S4. Camera principală de 8 megapixeli alături de cea frontală de 1,9 megapixeli cu funcţii precum Sound&Shot, care adaugă voce şi sunet imaginii captate, sau Panorama Shot, le permit utilizatorilor să capteze cele mai frumoase amintiri în fotografii cu adevărat reușite.

Aplicația preinstalată S Travel oferă asistență și informații în timpul călătoriilor, dar și recomandări pentru destinații viitoare și ghiduri.  

Noul GALAXY S4 mini va fi disponibil în două culori, Alb (White Frost) și Negru (Black Mist), iar preţul în magazinele din România este de aproximativ 1.999 de lei.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO