1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

News

IFA 2013: Samsung a lansat mult aşteptatul ceas inteligent GALAXY Gear GALERIE FOTO

Samsung Electronics, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice şi IT&C, a prezentat în cadrul unui eveniment în Berlin, GALAXY Gear, un ceas inteligent ce poate fi conectat cu o mare parte a dispozitivelor GALAXY.

05 sep, 2013 | ECONOMICA.net

Cu ajutorul dispozitivului, aceștia pot primi notificări referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri și mail-uri, alături de alerte, astfel că utilizatorii pot previzualiza acele mesaje, precum și accepta sau respinge discret apelurile. Când un mesaj primit necesită mai mult decât o privire rapidă, utilizatorii își pot lua pur și simplu dispozitivele Samsung GALAXY și funcția Smart Relay va afișa imediat întregul conținut pe ecran.

Difuzorul încorporat permite realizarea apelurilor hands-free cu ajutorul dispozitivului GALAXY Gear, păstrând în același timp device-ul conectat.

Cu funcția Memographer poţi realiza fotografii cu ajutorul camerei 1.9 megapixeli poţi realiza fotografii într-un timp foarte scurt.

Funcția Auto Lock securizează automat și smartphone-ul, în momentul în care acesta este la o distanță mai mare de 1,5 metri de telefon. În momentul în care telefonul este din nou în raza de proximitate, Samsung GALAXY Gear îl deblochează, astfel încât informațiile să fie mereu în siguranță. Funcția Find My Device este utilă pentru a afla locul în care se află telefonul sau alte dispozitive smart care în momentul activării funcției transmit semnale sonore și luminoase.

Dispozitivul vine cu 70 de aplicaţii preinstalate, printre care Evernote şi eBay, şi poate facilita accesul rapid la diverse funcţii ale smartphone-ului cu care este interconectat.

Samsung GALAXY Gear va fi lansat împreună cu GALAXY Note 3 în mai mult de 140 țări începând cu data de 25 septembrie 2013.

Deplasarea echipei România TV la IFA 2013 este asigurată de Samsung România, iar serviciile de internet în roaming sunt puse la dispoziţie de Vodafone.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO