Samsung a prezentat seria de telefoane Galaxy Note 20 şi tabletele Tab S7 și S7+ FOTO

Producătorul coreean Samsung a prezentat cel de-al doilea telefon flagship al anului, Galaxy Note 20, dar şi noile tablete Tab S7 și S7+ în cadrul tradiționalului eveniment Unpacked, care a fost organizat exclusiv virtual din cauza pandemiei.
Lidia Neagu - joi, 06 aug. 2020, 08:55
Samsung a prezentat seria de telefoane Galaxy Note 20 şi tabletele Tab S7 și S7+ FOTO

„Niciodată nu ne-am bazat pe tehnologie mai mult decât o facem astăzi. Este modul în care rămânem conectați, navigând de-a lungul provocărilor neobișnuite cu care întreaga lume se confruntă astăzi. Tehnologia trebuie să ușureze viața, nu să o complice. Acesta este motivul pentru care am introdus cinci noi dispozitive puternice. Luate individual, acestea reprezintă instrumentele ideale pentru a vă ajuta să vă maximizați eforturile atât în munca pe care o desfășurați, cât și la joacă. Împreună, ca parte a ecosistemului Galaxy, acestea se sincronizează fără probleme, astfel încât dvs. să vă puteți petrece timpul concentrat doar pe ceea ce contează”, a spus Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Noua serie este compusă din două modele: Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Cele două, împărtășesc designul și o parte a dotărilor tehnice.

Seria vine în două versiuni: Galaxy Note20 Ultra, concepută pentru fanii loiali Note, care își doresc putere și productivitate de ultimă generație, și Galaxy Note20, pentru utilizatorii care doresc să își maximizeze timpul pentru muncă și joacă. 

Exynos 990 (Snapdragon 865+, pentru unele regiuni) este chipset-ul care va duce greul calculelor. Acesta va fi ajutat de 8GB RAM și 128GB spațiu de stocare în cazul lui Note 20 și 12GB RAM cu 128/5125GB spațiu de stocare pentru versiunea Ultra.

Note 20 Ultra va avea un ecran AMOLED de 6,9 inch, cu rezoluție QHD, numărându-se printre cele mai mari smartphone-uri de pe piață. Note 20 se mulțumește cu un ecran de 6,7 inch și rezoluție FHD.

Începând cu 2011, elementele definitorii ale lui Galaxy Note, S Pen-ul și Samsung Notes, au trecut printr-un proces de evoluție continuă pentru a oferi o experiență naturală de scriere de tip pen-to-paper, controlată digital. Aceste caracteristici principale ale lui Galaxy Note sunt extinse și mai mult pe seria Galaxy Note20 și sunt, de asemenea, implementate și pe Tab S7 și Tab S7+ pentru experiențe mai puternice. În plus, parteneriatul stabil și bazat pe încredere dintre Samsung și Microsoft, face ca Galaxy Note20 și computerul cu Windows să funcționeze perfect împreună.

Pentru prima dată pe seria Note, Galaxy Note20 Ultra vine echipat cu un display dinamic AMOLED 2X și o rată de refresh de 120Hz, oferind imagini extrem de clare pe cel mai bun display al nostru, care se adaptează automat la conținutul pe care îl vizualizați pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Construit cu o baterie inteligentă ce rezistă întreaga zi și cu o capacitate de încărcare super-rapidă, obținând o încărcare mai mare de 50% în doar 30 de minute.

Pentru prima dată pe un dispozitiv Galaxy cu UWB, Nearby Share va atinge un nou nivel de partajare rapidă și ușoară. Pur și simplu direcționați smartphone-ul Note20 Ultra către un alt dispozitiv Galaxy cu UWB activat, iar funcția Nearby Share va lista automat persoanele din apropiere în partea de sus a panoului de partajare. Funcționalitatea viitoare UWB vă va ajuta, de asemenea, să găsiți lucrurile mai precis cu ajutorul tehnologiei AR și să vă deblocați casa cu o cheie digitală.

Ambele telefoane au o cameră frontală de 10MP, cu f/2.2 apertură și ambele suportă 5G mmWave.

Galaxy Tab S7 și Tab S7+
Galaxy Tab S7 și Tab S7+ sunt două tablete versatile care îmbină capacitatea unui computer, flexibilitatea unei tablete și conectivitatea unui smartphone. Cu cel mai recent procesor și conectivitate 5G, ambele tablete vin echipate cu două display-uri mari de 11 inci și respectiv 12,4 inci cu o rată de actualizare de până la 120 Hz.

Galaxy Tab S7 și Tab S7+ sunt dotate cu tastatură, S Pen actualizat și Samsung Notes prezente deja în seria Galaxy Note20 pentru a oferi experiență asemănătoare cu PC-ul – toate acestea vă permit să faceți mai multe lucruri într-un timp mai scurt. S Pen-ul este, de asemenea, însoțitorul tău devotat, aducând cele mai bune aplicații de desen și de scriere, precum Clip Studio Paint, Canva și Noteshelf, utilizatorilor Galaxy Tab S7 și Tab S7+.

Te-ar mai putea interesa și
Depozitarul Central distribuie de marţi sumele de bani aferente Cupon 17 pentru obligaţiunile emise de Raiffeisen Bank
Depozitarul Central distribuie de marţi sumele de bani aferente Cupon 17 pentru obligaţiunile emise de Raiffeisen Bank
Depozitarul Central începe, de marţi, distribuirea sumelor de bani aferente Cupon 17 pentru obligaţiunile emise de Raiffeisen Bank (simbol RBRO29)....
UE va impune taxe la importurile de cereale din Rusia şi Belarus – Financial Times
UE va impune taxe la importurile de cereale din Rusia şi Belarus – Financial Times
Uniunea Europeană să pregăteşte să introducă taxe vamale la importurile de cereale din Rusia şi Belarus, în ideea ...
Reîncep scumpirile la carburanți. Cu cât au crescut azi prețurile la benzină și motorină
Reîncep scumpirile la carburanți. Cu cât au crescut azi prețurile la benzină și motorină
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a crescut azi prețurile la  benzină și motorină, după patru ...
Programul Rabla 2024, lansat oficial la uzina Ford Otosan din Craiova
Programul Rabla 2024, lansat oficial la uzina Ford Otosan din Craiova
Astăzi, la ora 10.00, debutează programul Rabla 2024, cu cele două componente ale sale - Clasic și Plus. Iată toate ...