1EUR = 4.8736 RON | Bucureşti 8 º

News

Samsung aduce în România telefonul pliabil Galaxy Fold

Samsung aduce în România telefonul pliabil Galaxy Fold, dispozitivul fiind în prezent expus în cadrul magazinului  Samsung Brand Store din complexul comercial Băneasa Shopping City.

 Smartphone-ul este disponibil clienţilor români pentru precomenzi.

22 apr, 2019 | ECONOMICA.net

Dispozitivul Galaxy Fold vine împreună cu o husă slim specială şi căştile Air Buds şi va fi disponibil în culorile argintiu, negru, verde şi albastru, potrivit site-ului producătorului sud-coreean. Cadrul telefonului este argintiu.

Telefonul a fost trimis în teste jurnaliştilor din SUA, însă s-a defectat de patru ori în două zile. Toate cele patru terminale au sfârşit cu ecranul spart.

Iniţial Samsung a spus că nu intenţionează să anuleze sau să amâne data de lansare a lui Fold. Samsung a emis un comunicat în care anunță atât că va investiga problemele, cât și că se va asigura că informația potrivit căreia stratul de protecție nu trebuie dat jos va ajunge la utilizatori.

"Un număr limitat de sample-uri timpurii ale Galaxy Fold au fost oferite mass-media pentru testare", se arată în comunicatul de presă Samsung. "Am primit câteva rapoarte privind ecranul principal pe telefoanele furnizate. Vom examina cu atenție aceste unități pentru a determina cauza problemei. În mod separat, câțiva comentatori au raportat că au eliminat stratul superior al afișajului, cauzând deteriorarea ecranului. Afișajul principal de pe Galaxy Fold are un strat de protecție superior, care face parte din structura afișajului, proiectat pentru a proteja ecranul împotriva zgârieturilor neintenționate. Scoaterea stratului protector sau adăugarea de adezivi pe afișajul principal poate duce la deteriorări. Vom asigura că aceste informații sunt furnizate în mod clar clienților noștri".

În cazul oricărui alt smartphone stratul protector este opțional și de cele mai multe ori este cumpărat și montat de utilizator.

Cu toate acestea, Samsung va amâna evenimentul de lansare din China care trebuia să aibă loc în această săptămână la Hong Kong and Shanghai, potrivit unui oficial al producătorului citat de Reuters. Acesta nu o oferit mai multe detalill.

În momentul în care Samsung a prezentat Galaxy Fold a spus că smatphone-ul rezistă la 200.000 de plieri.

Telefonul urma să fie lansat oficial pe 26 aprilie la preţul de 1.980 de dolari.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO