Samsung deschide încă un magazin Experience Store în România

Samsung anunță inaugurarea celui de-al cincilea magazin Samsung Experience Store din România, în Promenada Mall (pe lângă cel Mall Băneasa, din AFI Cotroceni și din Mega Mall, precum și cel din Ploiești). Acest nou magazin, care păstrează estetica și designul global specific Samsung Experience Store, marchează intenția Samsung de extindere la nivel național.
Lidia Neagu - mar, 01 feb. 2022, 13:16
Samsung deschide încă un magazin Experience Store în România

Prin acest spațiu, aflat într-o zonă cu trafic ridicat, Samsung oferă consumatorilor săi oportunitatea de a achiziționa, interacționa și a testa produsele, astfel încât tehnologia premium și inovatoare a brandului să ajungă mai aproape de ei.

Magazinul are o suprafață de 170 metri pătrați, în care este prezentat întreg portofoliul de produse Samsung Mobile și a fost gândit în jurul experiențelor utilizatorilor. Acesta dispune și de o insulă la intrare, unde vizitatorii vor putea să afle ultimele noutăți Samsung și să participe în exclusivitate la evenimente speciale din timpul anului. 

Samsung Experience Store Promenada vine în întâmpinarea utilizatorilor și fanilor Samsung care fie lucrează, fie locuiesc în această zonă a Bucureștiului. Aceștia vor avea ocazia să vadă și testeze toate produsele din categoria mobile (smartphone-urile din seria S, A sau Z, tablete), precum și produsele din categoria wearables (ceasuri și căști).  

„Suntem foarte entuziasmați de lansarea acestui magazin, într-o zonă nouă, în care nu eram prezenți până acum. Acest pas arată eforturile Samsung de a fi cât mai aproape de comunitate și de nevoile sale. Astfel, vrem ca toți utilizatorii care ne trec pragul să aibă parte de o experiență excelentă, prin intermediul căreia vor putea să interacționeze îndeaproape cu produsele noastre și să beneficieze de toate detaliile de care au nevoie înainte de a face o achiziție”, a declarat Tiberiu Dobre, Head al MX Division, Samsung România și Bulgaria.

Tot astăzi, Samsung anunță redeschiderea magazinului Samsung Experience Store din AFI Ploiești – care a fost reamenajat pentru a răspunde la standardul de design global. 

Pe 9 februarie, începând cu ora 17:00, cu ocazia evenimentului de lansare Samsung Unpacked, magazinul pregătește multe surprize pentru utilizatorii și fanii brandului, dar și pentru cei care se vor afla în trecere, de la vizionarea live a transmisiunii online, la concursuri, întâlniri cu creatori de conținut, precum și multe altele. Participanții vor putea să facă cunoștință cu noile produse, acestea fiind în premieră disponibile în magazin, odată cu momentul lansării din cadrul Unpacked.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

Te-ar mai putea interesa și
CFR Călători: Duminică, transportul feroviar de călători trece la ora de vară. Se anulează un tren spre Aeroportul Otopeni
CFR Călători: Duminică, transportul feroviar de călători trece la ora de vară. Se anulează un tren spre Aeroportul ...
CFR Călători informează că începând cu data de 31 martie 2024, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 03:00 devenind ora 04:00....
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală fotovoltaică de 2,5 MW, proiect finanțat din PNRR
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală fotovoltaică de 2,5 MW, proiect finanțat din PNRR
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală electrică fotovoltaică de 2,5 MW, investiție ce face parte din strategia ...
Lista autostrăzilor şi drumurilor expres preluate de CNIR de la CNAIR, după operaţionalizarea sa
Lista autostrăzilor şi drumurilor expres preluate de CNIR de la CNAIR, după operaţionalizarea sa
Compania Naţională de Investiţii Rutiere (CNIR) a preluat de la Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii ...
Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi frânat – Xi Jinping, la întâlnirea cu premierul olandez
Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi frânat – Xi Jinping, la întâlnirea cu premierul olandez
Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi frânat, a declarat preşedintele chinez Xi Jinping, care l-a primit miercuri ...