Samsung Galaxy 10 a fost lansat oficial în România

Samsung Electronics a lansat în România noua gamă Galaxy S10, în cadrul unui eveniment aniversar ce a marcat 10 ani de Galaxy. Precomenzile pentru noua gamă au început din data de 21 februarie, iar de astăzi smartphone-urile sunt disponibile în magazine, dar și online, în nuanțele: Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue și Canary Yellow. Galaxy S10+ vine pe piață și în două variante noi, ceramice: Ceramic Black și Ceramic White, dar și cu o capacitate de 1TB.
Economica.net - vin, 08 mart. 2019, 10:53
Samsung Galaxy 10 a fost lansat oficial în România

„În 2019 marcăm 10 ani de Galaxy, ceea ce ne face să privim în urmă și să ne uitam la ceea ce am realizat, ca brand. Cu fiecare Galaxy S am reușit să aducem inovații semnificative în industrie, iar pentru asta le mulțumim partenerilor, utilizatorilor și tuturor celor care au crezut în noi. Lucrăm responsabil și transparent pentru a ne asigura că, atunci când lansăm un nou dispozitiv sau o nouă tehnologie, acestea au fost ajustate pentru a oferi cea mai bună experiență și cele mai performante tehnologii”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.

Preţul pentru Galaxy S10e este de 3.499 lei, Galaxy S10 costă 4.299 lei, iar Galaxy S10+ costă 4.799.

Galaxy S10 are cel mai bun ecran produs vreodată de Samsung, primul ecran dinamic AMOLED din lume. Fiind primul telefon smartphone certificat HDR10+, ecranul oferă conținut digital viu, o gamă largă de culori pentru imagini dinamice cât mai realiste.

Rezultatul unui proces de inginerie inovatoare, ecranul unic Infinity-O al Galaxy S10 îmbină o serie de senzori cu tehnologia camerei într-un ecran de tip hole-in display – pentru a maximiza proprietățile ecranului și a ne ține departe de distrageri.

Ecranul dinamic AMOLED al Galaxy S10 include și primul scaner de amprente cu ultrasunete încorporat, care citește contururile 3D ale amprentei fizice – nu o imagine 2D a acestuia – pentru o îmbunătățire anti-spoofing. Cu prima certificare FIDO Alliance Biometric Component din lume, această autentificare biometrică oferă securitate de ultimă generație, pentru a menține telefonul în siguranță.

De asemenea, continuând tradiţia Samsung privind supremaţia specificațiilor camerelor, în special Dual Pixel și Dual Aperture, Galaxy S10 introduce o nouă tehnologie în ceea ce privește camera foto și o inteligență avansată, care face mult mai ușoară surprinderea de fotografii și videoclipuri. Atât camerele din față, cât și cele din spate pot fotografia la calitate UHD și, pentru prima oară în industrie, camera din spate oferă flexibilitatea de a înregistra în HDR10+.

Galaxy S10 are atât un hardware premium, cât și software bazat pe machine learning. Dispunând de noi capabilități de partajare, performanțe îmbunătățite datorită inteligenței artificiale, precum și Wi-Fi inteligent, Galaxy S10 este cel mai inteligent dispozitiv Samsung.

Te-ar mai putea interesa și
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Rusia nu are nevoie să interzică exporturile de motorină, pentru a răspunde la creşterea preţurilor şi posibilele deficienţe în aprovizionarea cu carburant, după ce atacurile cu drone au......
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale pentru boabe a României a crescut anul trecut cu 9,1% respectiv cu 1,71 milioane de tone, de la 18,861 ...
Autostrada Sibiu – Pitești: Porr a săpat 855 de metri din primul tunel veritabil de autostradă din România VIDEO
Autostrada Sibiu – Pitești: Porr a săpat 855 de metri din primul tunel veritabil de autostradă din România VIDEO
Constructorul austriac Porr a săpat 855 de metri pe ambele fire ale primului tunel veritabil de autostradă din România, ...
Leferman, Berarii României: Suntem la 20% grad de colectare a ambalajelor SGR puse în piaţă
Leferman, Berarii României: Suntem la 20% grad de colectare a ambalajelor SGR puse în piaţă
Gradul de colectare înregistrat prin Sistemul de Garanţie-Returnare (SGR) a înregistrat o creştere exponenţială de ...