1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

News

Samsung Galaxy S10 a înregistrat vânzări record, precomenzile au depăşit nivelul aşteptărilor

Cel mai nou flagship Samsung, trioul Galaxy S10, a fost unul dintre cele mai aşteptate telefoane şi se pare că interesul a fost tradus direct în vânzări, precomenzile pentru noile smarphone-uri au depăşit recorduri la nivel global.

11 mar, 2019 | ECONOMICA.net

Samsung a lansat luna trecută telefoanele Galaxy S10, care au intrat la vânzare în toată lumea, inclusiv în România. Nivelul precomenzile au depăşit nivelukl aşteptărilor şi a fost peste cel pentru telefoanele din generaţia anterioară, S9.

Telefoanele au avut un început lent în privinţa vânzărilor în Coreea de Sud. În prima zi a înregistrat livrări mai mici decât telefoanele S9, însă livrărikle au mers foarte bine în întreaga lume. Potrivit unor surse, telefoanele S10 au doborât recordul pentru pre-comenzi atât în SUA, cât și în Marea Britanie, două pieţe deosebit de importante pentru Samsung.

Seria Galaxy S10 este disponibilă de săptămâna trecută și pe piața din România, Prețurile variază între 3.500 de lei pentru un Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare și 6.250 de lei pentru Galaxy S10+ cu 512 GB spațiu de stocare. 

Deşi vânzările abia au debutat, există posibilitate ca acestea să se reducă pe măsură ce va trece timpul. Analiştii se aşteaptă ca telefoanele S10 să înregistreze în acest an vânzări de aproximativ 40-45 de milioane de unităţi.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO