Samsung Galaxy S10 cu 5G a primit o dată de lansare

Gigantul tehnic coreean a confirmat pentru agenţia de ştiri coreeană Yonhap News că va lansa Galaxy S10 5G pe data de 5 aprilie. Compania nu va oferi precomenzi pentru acest model şi nici nu a precizat preţul. Totuşi, o sursă a declarat agenţiei de știri că va costa probabil 1,5 milioane de woni (aproximativ 1.300 dolari) atunci când va ajunge pe rafturile magazinelor.
Lidia Neagu - sâm, 23 mart. 2019, 11:21
Samsung Galaxy S10 cu 5G a primit o dată de lansare

Prezentat la evenimentul Samsung Unpacked în San Francisco, pe data de 20 februarie, modelul Galaxy S10 5G este dotat cu un ecran de 6,7 inci, o cameră 3D cu adâncime pentru aplicații de realitate augmentată și o baterie de 4.500 mAh care se presupune că durează o zi întreagă. Dispune, de asemenea, de un scaner cu amprentă digitală ultrasonică, un nou sistem triplu de camere din spate și Wireless PowerShare.

Inițial, telefonul trebuia să iasă pe piaţă în această lună, dar lansarea a fost întârziată. Chiar și așa, încă va fi primul smartphone din comerț cu 5G. Acesta va fi disponibil întâi în Coreea de Sud, care își propune, de asemenea, să fie prima țară din lume cu o rețea funcţională 5G.

La începutul acestei luni, Coreea de Sud de a recunoscut că planul său de a implementa 5G până în martie 2019 se confruntă cu întârzieri, din cauza faptului că jucătorii din industrie nu sunt pregătiți.

Guvernul și companiile de telecom care nu au fost de acord cu privire la planurile de tarifare 5G, însă nici smartphone-urile compatibile cu noua reţea 5G nu sunt pregătite de către Samsung și LG.

Ministrul științelor și tehnologiilor informației și comunicațiilor din Coreea de Sud a respins planul de tarifar pentru 5G al SK Telecom de 70.000 de woni (62 dolari pe lună) la începutul acestei luni, declarând că este prea scump pentru consumatori. Operatorul a explicat că planurile sale tarifare vor deveni mai accesibile pe măsură ce numărul clienților 5G va crește.

De asemenea, Samsung intenționează să lanseze Galaxy Fold, smartphone-ul său pliabil cu suport 5G, în luna mai, în timp ce compania rivală LG este pregătită să lanseze smartphone-ul V50 ThinQ 5G chiar și în această lună.

Adoptarea în masă a reţelei 5G sunt este estimată să se întâmple până în 2020, iar tehnologia va crea oportunități în multe industrii, potrivit CB Insights.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Vânzările de gaze naturale ale Gazprom pe piețele externe, aproape de un record istoric
Vânzările de gaze naturale ale Gazprom pe piețele externe, aproape de un record istoric
Livrările de gaze ale Gazprom către ţările din afara CIS (Comunitatea Statelor Independente) au crescut în perioada ...
ClusterPower a început lucrările la centrul de date din Mischii, județul Dolj
ClusterPower a început lucrările la centrul de date din Mischii, județul Dolj
ClusterPower a inaugurat, oficial, începerea lucrărilor la investiția de aproape 40 de milioane de euro de la Mischii, ...
DIICOT i-a pus sub acuzare pe regizorul Corneliu Porumboiu și pe producătorul de film Ada Solomon pentru evaziune fiscală și spălare de bani
DIICOT i-a pus sub acuzare pe regizorul Corneliu Porumboiu și pe producătorul de film Ada Solomon pentru evaziune fiscală ...
Regizorul Corneliu Porumboiu şi producătorul de film Ada Solomon au fost puşi sub acuzare de procurorii DIICOT pentru ...