Samsung Galaxy S10 cu 5G a primit o dată de lansare

Gigantul tehnic coreean a confirmat pentru agenţia de ştiri coreeană Yonhap News că va lansa Galaxy S10 5G pe data de 5 aprilie. Compania nu va oferi precomenzi pentru acest model şi nici nu a precizat preţul. Totuşi, o sursă a declarat agenţiei de știri că va costa probabil 1,5 milioane de woni (aproximativ 1.300 dolari) atunci când va ajunge pe rafturile magazinelor.
Lidia Neagu - sâm, 23 mart. 2019, 11:21
Samsung Galaxy S10 cu 5G a primit o dată de lansare

Prezentat la evenimentul Samsung Unpacked în San Francisco, pe data de 20 februarie, modelul Galaxy S10 5G este dotat cu un ecran de 6,7 inci, o cameră 3D cu adâncime pentru aplicații de realitate augmentată și o baterie de 4.500 mAh care se presupune că durează o zi întreagă. Dispune, de asemenea, de un scaner cu amprentă digitală ultrasonică, un nou sistem triplu de camere din spate și Wireless PowerShare.

Inițial, telefonul trebuia să iasă pe piaţă în această lună, dar lansarea a fost întârziată. Chiar și așa, încă va fi primul smartphone din comerț cu 5G. Acesta va fi disponibil întâi în Coreea de Sud, care își propune, de asemenea, să fie prima țară din lume cu o rețea funcţională 5G.

La începutul acestei luni, Coreea de Sud de a recunoscut că planul său de a implementa 5G până în martie 2019 se confruntă cu întârzieri, din cauza faptului că jucătorii din industrie nu sunt pregătiți.

Guvernul și companiile de telecom care nu au fost de acord cu privire la planurile de tarifare 5G, însă nici smartphone-urile compatibile cu noua reţea 5G nu sunt pregătite de către Samsung și LG.

Ministrul științelor și tehnologiilor informației și comunicațiilor din Coreea de Sud a respins planul de tarifar pentru 5G al SK Telecom de 70.000 de woni (62 dolari pe lună) la începutul acestei luni, declarând că este prea scump pentru consumatori. Operatorul a explicat că planurile sale tarifare vor deveni mai accesibile pe măsură ce numărul clienților 5G va crește.

De asemenea, Samsung intenționează să lanseze Galaxy Fold, smartphone-ul său pliabil cu suport 5G, în luna mai, în timp ce compania rivală LG este pregătită să lanseze smartphone-ul V50 ThinQ 5G chiar și în această lună.

Adoptarea în masă a reţelei 5G sunt este estimată să se întâmple până în 2020, iar tehnologia va crea oportunități în multe industrii, potrivit CB Insights.

Te-ar mai putea interesa și
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus Vladimir Putin nu a ordonat probabil uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din......
ANM: Seceta pedologică se menține pe suprafețe întinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia
ANM: Seceta pedologică se menține pe suprafețe întinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia
Secetă pedologică moderată şi puternică se înregistrează în cultura grâului de toamnă pe suprafeţe extinse din ...
Poșta Română a început distribuirea pensiilor pentru luna mai
Poșta Română a început distribuirea pensiilor pentru luna mai
Compania Naţională ,,Poşta Română" (CNPR) a început distribuirea pensiilor pentru luna mai, înaintea Sărbătorilor ...
Taiwanul raportează reluarea acțiunilor ofensive chineze, la o zi după ce secretarul american Antony Blinken a părăsit Beijingul
Taiwanul raportează reluarea acțiunilor ofensive chineze, la o zi după ce secretarul american Antony Blinken a părăsit ...
Taiwanul a raportat sâmbătă o reluare a activităţii militare chineze în apropierea insulei, 12 avioane trecând linia ...