1EUR = 4.7582 RON | Bucureşti 27 º

News

Samsung Galaxy S10 a primit o dată de lansare şi un preţ - FOTO

Flagship-ul Samsung de anul viitor, noul Galaxy S10 va fi lansat pe 20 februarie şi va fi pus în vânzare pe 8 martie la un preţ de 1.765 de dolari pentru versiunea cea mai scumpă, potrivit gizmodo.co.uk.

15 dec, 2018 | | ECONOMICA.net

Gama va include trei modele. Versiunea obișnuită a modelului Galaxy S10 va avea un ecran de 6,1 inci. S10 Plus va avea un ecran de 6,4 inci, în timp ce versiunea mai ieftină "Lite" a telefonului va fi de 5,8 inci şi va avea un ecran plat în loc de ecranul curbat specific producătorului sud-coreean.

Lista preţurilor pentru toate versiunile în funcţie de capacitatea de stocare:

S10 Lite: 881 de dolari
S10 cu 128GB: 1.007 de dolari
S10 cu 512GB: 1.260 de dolari
S10+ cu 128GB: 1.134 de dolari
S10+ cu 512GB: 1.386 de dolari
S10+ cu 1TB: 1.765 de dolari

Ultimul dintre ele are o capacitate de stocare incredibilă, și e greu să-ți imaginezi de ce ai vrea mult spațiu pe telefon. În orice caz, este posibil ca acest model să fie o ediție specială și ar putea fi un dispozitiv de 6,7 inci cu șase camere și suport pentru 5G, potrivit The Wall Street Journal. 

Celelalte modele este posibil să fie echipate cu sisteme cu trei camere, senzori cu amprentă digitală cu afișaj ultrasonic. Producătorul de procesoare Qualcomm a anunțat că chipset-ul Snapdragon 855 va susține un cititor de amprentă fără ecran, care verifică identitatea folosind unde sonore. În timp ce cel mai mare producător de telefoane din lume nu a confirmat informaţiile despre cititoarele pe ecran, nu există nicio îndoială în acest moment că aceasta este soluția pe care a așteptat-o Samsung.

Undele de ultrasunete citesc amprenta degetului în 3D, ceea ce este mult mai sigur decât imaginea 2D pe care un scaner optic le adună prin luminarea degetului.

De asemenea, telefoanele vor avea o cameră frontală cu gaură în loc de o crestătură, asemănătoare cu cele de pe noul Samsung Galaxy A8 pentru China și noul View20 al Honor.

Camerele multiple din spate au capacitatea de a oferi mai multe opțiuni de zoom, detalii mai fine (mai ales dacă o cameră este monocromă) și o adâncime mai buna pentru modul portret (efectul "bokeh") și AR.

Se pare că Galaxy S10 nu va avea un scaner de iris şi încă nu se ştie nimic despre recunoașterea facială actualizată.

La fel ca Huawei Mate 20 Pro, S10 va putea încărca wireless alte dispozitive cu o funcție pe care sud-coreenii o numesc Powershare. Încă nu se știu dimensiunile bateriilor.

În mod surprinzător, serviciile de 5G nu vor fi disponibile pe S10 la lansare sau în primul trimestru din 2019. Presa internaţională speculează că noua tehnologie va fi disponibilă "cel târziu cel de-al doilea trimestru" al anului viitor. De atlfel, șeful Samsung mobile, DJ Koh, a declarat reporterilor coreeni în noiembrie că un telefon separat ce va fi lansat în martie pentru operatorii de telefonie mobilă coreeni va fi primul telefon Samsung cu 5G.

Samsung a confirmat CNET că toate telefoanele viitoare, inclusiv telefonul pliabil, vor utiliza noua interfață UI pe care Samsung a dezvăluit-o în noiembrie. Designul interfeței One UI simplifică experiența actuală a Samsung și încearcă să grupeze iconiţele de pe ecran pentru o utilizare mai ușoară cu o singură mână. Acesta va funcționa cu Android Pie, cea de-a noua versiune a software-ului de la Google, dar nu și cu versiunile anterioare de Android.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO