Samsung Galaxy S5 a ajuns în România. Unde găseşti cel mai mic preţ GALERIE FOTO – VIDEO

Samsung Galaxy S5, unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale anului, a ajuns şi în magazinele online din România şi la operatorii de telefonie mobilă, dar şi în mâna noastră. 
Economica.net - vin, 11 apr. 2014, 21:02
Samsung Galaxy S5 a ajuns în România. Unde găseşti cel mai mic preţ GALERIE FOTO - VIDEO

Deşi la lansarea de la Barcelona telefonul nu ne-a impresionat, după ce am început să îl utilizăm şi să îi descoperim noile funcţii ne-am schimbat părerea şi credem că e un telefon care merită achiziţionat.

Funcţiile care nouă ne-au sărit în ochi sunt cele ale camerei, ale programului de control al sănătăţii şi, de ce nu, modul de economisire a energiei care ne aduce aminte de telefoanele de acum câţiva ani de zile, de ale căror baterii nu aveam de ce să ne plângem.

Prin modul de economisire maximă a energiei, nivelul bateriei a scăzut cu doar 5 procente în 24 de ore, ceea ce ne-a uimit şi pe noi, dar Samsung a făcut o treabă foarte bună.

Deşi nu am avut voie să udăm telefonul pus la dispoziţie de Samsung România, fiind un sample,  am obţinut un model de serie şi l-am cufundat în apă, iar spre suprinderea noastră nu s-a întâmplat nimic. Totuşi, nu vă recomandăm să îl aruncaţi în cada sau să intraţi cu el în mare. Samsung Galaxy S5 este ideal să îl foloseşti atunci când plouă, când ai mâna udă, iar dacă îl vei scăpa accidental în apă şi il vei scoate destul de repede nu vei plânge că ai rămas fără telefon.

Telefonul se mişcă foarte bine, fiind dotat cu un procesor Snapdragon 801 quad-core de 2.5 Ghz, o memorie RAM de 2GB şi o memorie internă care poate ajunge până la 64 de GB, putând fi extinsă cu alţi 128 de GB prin intermediul unui card micro SD. Camera este una de 16 megapixeli care vă permite pe lângă obţinerea unor fotografii foarte clare şi captarea de imagini la rezoluţie 4K.

Telefonul îl găsiţi la 299 de euro împreună cu un abonament de 44 de euro în oferta Orange România şi 239 de euro împrună cu un abonament de 45 de euro în oferta Vodafone. Cosmote România oferă telefonul la 193 de euro (869 de lei, ce reprezintă preţul de portare în reţeaua Cosmote) împreună cu abonamentul Free XXL de 45 de euro pe lună.

În magazinele online din România, acesta are un preţ de pornire de 2.915 lei şi poate ajunge până la 3.313 lei. Însă, mare grijă din ce magazine online achiziţionaţi telefonul! Nu toate oferă garanţia Samsung, iar mulţi trec pe certificatele de garanţie serviceuri neautorizate de Samsung România, aş că dacă aveţi o problemă nu întotdeauna piesele înlocuite sunt originale. 

Telefoanele Samsung Galaxy S5 din imagini au fost puse la dispoziţie ECONOMICA.NET de  către Cosmote România şi Samsung. 

Te-ar mai putea interesa și
Gazoductul Nord Stream 1 ar putea fi reparat cu echipamente din rezerva comună a companiilor
Gazoductul Nord Stream 1 ar putea fi reparat cu echipamente din rezerva comună a companiilor
Gazoductul rusesc Nord Stream 1 ar putea fi reparat cu echipamente din rezerva comună PRSI (Pipeline Repair and Subsea Intervention - Reparare Conducte şi Intervenţie Submarină), a transmis joi......
Cei mai înalți stâlpi din rețeaua electrică de transport sunt ridicați printr-o lucrare unică în România, pe linia de 400 kV Cernavodă-Stâlpu VIDEO
Cei mai înalți stâlpi din rețeaua electrică de transport sunt ridicați printr-o lucrare unică în România, pe linia ...
Construirea Liniei Electrice Aeriene 400 kV Cernavodă-Stâlpu, proiect co-finanțat prin Mecanismul  Connectig Europe Facility, ...
Şeful celui mai mare angajator din România şi al retailerului cu cea mai mare acoperire geografică pleacă. Pawel Musial părăseşte Profi, cine este noul CEO
Şeful celui mai mare angajator din România şi al retailerului cu cea mai mare acoperire geografică pleacă. Pawel Musial ...
Pawel Musial pleacă de la conducerea Profi Rom Food, retailerul cu cea mai mare acoperire geografică din România. Acesta ...
Institutele de cercetare din Germania şi-au înrăutăţit previziunile privind evoluţia economiei în 2022 şi în 2023
Institutele de cercetare din Germania şi-au înrăutăţit previziunile privind evoluţia economiei în 2022 şi în 2023
Principalele institute economice din Germania aproape şi-au înjumătăţit estimarea lor comună din primăvară privind ...