Samsung Galaxy S6, lansat în România

Samsung Electronics România a lansat marţi, pe piaţa locală, cele mai noi smartphone-uri din portofoliul Samsung - Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge - şi estimează o creştere a cotei de piaţă la peste 45% din vânzările de telefoane mobile în România, potrivit şefului diviziei de telecomunicaţii a companiei, Alexandru Munteanu, scrie Agerpres.
Economica.net - mar, 17 mart. 2015, 19:38
Samsung Galaxy S6, lansat în România

„Am încheiat anul trecut cu o cotă de piaţă de 40%. Ţinta este să ne apropiem de 50%, dar după lansarea lui S6 este rezonabil să ne gândim să fim peste 45% cât de repede”, a declarat Munteanu, cu prilejul lansării celor două noi modele.

Modelele S6 şi S6 Edge vor fi disponibile în România din a doua jumătate a lunii aprilie, iar la pre-comandă – din această săptămână.

Noile smartphone-uri au un design nou şi modern, din sticlă şi metal, şi, potrivit reprezentanţilor Samsung, oferă cea mai bună perfomanţă de pe piaţă, şeful diviziei telecom de la Samsung Electronics România caracterizându-le ca fiind nişte „bestii tehnologice”.

Galaxy S6 şi S6 Edge vin cu cea mai bună cameră foto de pe piaţă, atât cea frontală (5 MP), cât şi cea principală (16 MP/ Auto HDR timp real/ F 1.9/VOIS), sunt echipate cu cel mai rapid procesor care există pe piaţă şi dispun de o baterie cu încărcare rapidă, doar 10 minute de încărcare oferind 4 ore de utilizare, iar încărcarea completă fiind realizată în 80 de minute.

S6 are dimensiuni de 143,4 mm x 70,5 mm x 6,8 mm şi 138 grame, ecran de 5,1 inci Quad HD Super AMOLED, procesor 2,1GHz Quad, memorie 3 GB RAM plus 32/64/128 GB memorie internă, iar sistemul de operare este Android 5.0 Lollipop.

Reprezentanţii Samsung mizează pe vânzări cu 30% mai mari pentru S6 comparativ cu modelul anterior S5. Operatorii de telefonie mobilă din România realizează circa 70% din vânzări.

Potrivit lui Munteanu, piaţa românească de smartphone-uri a crescut cu circa 30% în primele două luni din 2015 faţă de perioada similară din 2014, iar acest ritm se va păstra probabil pentru întregul an.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...