1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

IT&C

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: De unde îl poţi cumpăra şi ce preţ are

Mobile World Congress 2016Samsung a lansat Galaxy S7 şi S7 Edge, uimind întreaga audienţă cu un show incredibil, după cum informează Noobz.ro.

22 feb, 2016 | ECONOMICA.net

La eveniment a luat cuvântul atât CEO-ul şi Preşedintele Samsung, DJ Koh şiFondatorul şi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, cel din urmă vorbind despre parteneriatul dintre Gear VR şi Oculus Rift.

TOTUL DESPRE GALAXY S7 şi S7 EDGE

Dacă vă întrebaţi de când puteţi precomanda sau comanda un Samsung Galaxy S7 sau un S7 Edge, ei bine, prima ofertă vine în România din partea furnizorului de telefonie mobilă Orange.

Îţi poţi precomanda un Samsung Galaxy S7 la preţul de 349 de euro cu abonament Orange Me 42 sau la preţ standard cu 699 de euro, în vreme ceGalaxy S7 Edge este disponibil la preţ cu abonament Orange Me 42 la 439 de euro, iar la preţ standard vine la 799 de euro.

TOTUL DESPRE GALAXY S7 şi S7 EDGE

Astfel, ne sunt confirmate preţurile speculate şi diferenţa de 100 de euro la preţ între S7 şi S7 Edge. În plus, aşa cum au anunţat reprezentanţii companiei Samsung, dispozitivele Galaxy S7 precomandate până la data lansării oficiale la nivel global, vin la pachet cu un dispozitiv de realitatea virtuală, Gear VR, GRATUIT.

Orange mai oferă cadou la achiziţionarea unui produs din seria S7 o baterie externă. În plus, dacă faci precomandă la Galaxy S7 sau S7 Edge, trebuie să mai ştii că livrarea se va face pe data de 8 martie, nu pe 11 martie, cum s-a speculat până acum.

Rămâne cu ochii pe oferte celorlalţi retaileri şi vom actualiza informaţiile pe măsură de acestea devin publice. Ce părere ai despre Galaxy S7 şi S7 Edge de la Samsung? Lasă opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos!

eMAG a anunţat preţurile pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO