1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

News

Samsung lansează telefonul pliabil Galaxy Fold în premieră în România

Samsung Electronics a pus astăzi azi la vânzare în România primului său smartphone pliabil, Galaxy Fold, care va fi disponibil pentru cumpărare în magazinele Samsung Experience Store, Orange, Vodafone, Altex și Emag.

06 dec, 2019 | | ECONOMICA.net

„Suntem entuziasmați că acest nou smartphone, care definește o nouă categorie de telefoane mobile este disponibil acum și pentru publicul din România. La începutul acestui an, Samsung a deschis un nou capitol în istoria inovației mobile, lansând primul său telefon pliabil și aducând specificații de top pe un device premium, care depășește limitările unui smartphone tradițional", a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.

Samsung Galaxy Fold reunește inovații de inginerie și de design care au fost dezvoltate de către echipele Samsung în decursul ultimilor 8 ani, de la debutul primului prototip de telefon pliabil în 2011. Acestea au fost îmbunătățite în decursul ultimelor luni, astfel că, Galaxy Fold vine acum echipat cu un mecanism de pliere ușor și natural, care se închide compact printr-o singură mișcare, datorită unei balamale ce are mai multe trepte de interblocare, un display cu 50% mai subțire decât al unui smartphone obișnuit, un design compact, două baterii și un sistem de șase camere foto.

Galaxy Fold este potrivit pentru o utilizare rapidă atunci când este închis, putând fi folosit lejer cu o singură mână, și se transformă într-o mini tabletă atunci când este deschis. Utilizatorii pot deschide simultan până la trei aplicații, având parte de tranziții intuitive și fără întreruperi între telefonul pliat și cele două ecrane principale.

În primăvara producătorul sud-coreean a mai lansat pe piaţă acest telefon, însă a fpst nevoit să îl retragă după ce terminalele aveau probleme cu ecranul.

Samsung nu a precizat preţul telefonului, dar operatorul telecom Vodafone a anunţat un preţ de 1.948 de euro la liber.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO