1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 8 º

News

Samsung susţine că a vândut un milion de Galaxy Fold, telefonul pliabil de aproape 2.000 de euro

Primul telefon pliabil al Samsung a fost lansat cu întârziere, din cauza problemelor de fiabilitate, dar asta nu a împiedicat compania să găsească un milion de oameni dispuşi să plătească aproape 2.000 de euro pentru un Galaxy Fold, potrivit președintelui Samsung Sohn, Young Sohn, citat de TechCrunch.

14 dec, 2019 | ECONOMICA.net

Sohn a dezvăluit ştirea la evenimentul Disrupt organizat de TechCrunch la Berlin, precizând că „există un milion de oameni care vor să folosească acest produs care costă 2.000 de dolari fiecare". Apoi a clarificat declaraţia de pe scenă şi a spus că producătorul sud-coreean susține că a vândut 1 milion de unități Fold.

Galaxy Fold este disponibil și în România la începutul acestei luni, la un preț de aproximativ 1.950 euro. Anul viitor, Samsung mizează pe vânzări de şase milioane de smartphone-uri pliabile, incluzând aici o a doua versiune de Galaxy Fold, care ar urma să intre pe piață cândva anul viitor.

Poate că un milion de telefoane vândute nu este foarte mult comparativ cu zecile de milioane de telefoane pe care Samsung și Apple le vând în fiecare trimestru, dar pentru un dispozitiv care este atât de scump și care nu este dovedit, este surprinzător. Mulți producători mai mici se străduiesc să vândă şi o fracţie din acest volum chiar și la prețuri mult mai mici.

Galaxy Fold a ieșit oficial la vânzare în septembrie, mult mai târziu decât a fost planificat inițial din cauta numeroaselor probleme tehnice. Samsung a anulat planurile inițiale de lansare și a revenit cu un nou telefon cu un design întărit pentru a-l face mai puțin predispus la rupere.

Alte telefoane pliabile, cum ar fi Mate X de la Huawei, au înregistrat, de asemenea, întârzieri în în ceea ce priveşte data de lansare, probabil din cauza preocupărilor legate de durabilitate și longevitate. Dar acest lucru nu i-a împiedicat pe alții să sară în față, inclusiv Motorola, care intenționează să lanseze noul său Razr pliabil în ianuarie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO