1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

Imobiliare

Sanamed se relochează de la anul în Business Garden Bucharest, clădire dezvoltată de Vastint

Sanamed își va reloca activitatea din 2020 într-un spațiu de 3.900 mp, în Business Garden Bucharest, proiectul office dezvoltat de Vastint România.

14 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Complexul de birouri Business Garden Bucharest, pre-certificat LEED Platinum, este primul proiect cu un astfel de concept verde din România și al șaselea dintr-o serie cu același nume, dezvoltat de către Vastint în mai multe orașe din Europa.

Sanamed este în prezent cel mai mare jucător din domeniul serviciilor private de diabet din România. Având o echipă de specialiști cu experiență, oferim pacienților o abordare integrată unică, cel mai bun diagnostic și îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate de pe piață.

Situat în zona central vestică a Bucureștiului, la intersecția dintre Calea Plevnei și pasajul Basarab, adiacent și la binecunoscuta Galerie Comercială Carrefour Orhideea, complexul include trei clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de aproape 43.000 mp, cu servicii publice și comerciale disponibile la parter.

Clădirile sunt înconjurate de o grădină interioară ce reprezintă 30% din suprafața totală a centrului de afaceri, pasarele pietonale cu bănci și facilități Wi-Fi pentru activități recreative. Business Garden Bucharest are o parcare spațioasă ce include și parcare pentru biciclete, adițional, vestiare și dușuri pentru bicicliști.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO