1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

SAP a achiziţionat compania Abakus

SAP a achiziţionat Abakus, companie specializată în optimizarea campaniilor, oferind astfel posibilitatea de a înţelege mult mai bine contribuţia şi performanţa investiţiilor în marketing, se arată într-un comunicat remis miercuri Agerpres.

21 dec, 2016 | Agerpres

Potrivit comunicatului, prin combinarea capabilităţilor Abakus în zona managementului performanţelor, împreună cu facilităţile oferite de SAP Hybris Marketing Cloud, precum profilarea clienţilor, planificarea şi automatizarea campaniilor, SAP va oferi specialiştilor din marketing posibilitatea de a înţelege mai bine preferinţele clienţilor şi de a descoperi canalele de comunicare eficiente.

Optimizarea campaniilor reprezintă o prioritate, având în vedere că 97% dintre vizitatorii unui website nu realizează nici un fel de acţiune (nu se înregistrează, nu cumpără).

'Mediul digital oferă specialiştilor în marketing o serie de posibilităţi de a interacţiona cu clienţii sau prospecţii, însă resursele companiilor sunt limitate. Campaniile de marketing trebuie sa fie abordate strategic şi integrat şi să ţină cont de o serie de variabile, precum planificarea, menţinerea contactului direct cu consumatorul, alegerea tonului potrivit pentru comunicare, targetarea tuturor vizitatorilor şi, nu în ultimul rând, măsurarea, testarea şi adaptarea continuă a activităţilor. Însă, toate aceste lucruri devin dificile şi nu la fel de eficiente dacă nu sunt susţinute şi cu ajutorul unei tehnologii de marketing adecvate', a declarat Sarbrina Mitu, marketing manager SAP România.

Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 310.000 de clienţi din sectorul public şi privat să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil.

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, şi-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. Astăzi, mai mult de 500 de companii din România utilizează soluţii software SAP, din industrii precum utilităţi, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producţie.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO