1EUR = 4.7794 RON | Bucureşti 5 º

Companii

Sârbu nu renunţă la marca Pro. Înregistrează la OSIM gândul.pro, MEDIAFAX.pro, PRO SPORT.pro

Adrian Sârbu, fondatorul postului de televiziune ProTV, nu are de gând să renunţe la marca pro, după ce a renunţat la funcţia de preşedinte al Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV. Adrian Sârbu a depus pe 28 august la Oficiul de Stat Pentru Invenţii şi Mărci Bucureşti (OSIM) cereri de înregistrare a mărcilor gândul.pro, MEDIAFAX.pro, ZIARULFINANCIAR.pro, CE SE ÎNTÂMPLĂ DOCTORE?.pro, PRO SPORT.pro, ProMotor.PRO, DESCOPERĂ.pro, go4it.pro, potrivit informaţiilor publicate astăzi de OSIM.

În ianuarie 2014, contractul lui Adrian Sârbu cu Central European Media Enterprises, compania care deţine Pro TV, a ajuns oficial la final, după ce acesta şi-a depus demisia din funcţia de președinte al CME, în luna august 2013, scria paginademedia.ro.

Decizia lui Sârbu de a renunţa la preşedinţia CME a fost neaşteptată, în contextul în care mandatul său la conducerea CME fusese prelungit până în 2016, scrie reportervirtual.ro. 

Adrian Sârbu a rămas proprietarul grupului de presă Mediafax Group care deține agenția de presă Mediafax și publicaţiile Business Magazin, Ce se întâmplă doctore?, Ziarul Financiar. Mediafax Group operează site-urile gândul.info, zf.ro, prosport.ro, descoperă.ro etc.

 

 

 

 

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO