1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

News

Sava: La pasajul de la Piaţa Sudului nu s-au luat în calcul eventuale utilităţi care sunt în zonă

La pasajul de la Piaţa Sudului nu s-au luat în calcul eventuale utilităţi care sunt în zonă, a declarat luni primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava.

29 feb, 2016 | Agerpres

'Nu este singura investiţie, singura lucrare derulată de Primăria Capitalei unde greşelile au pornit chiar din faza de proiectare. (La pasajul de la Piaţa Sudului - n.r.) nu s-au luat în calcul eventualele utilităţi care sunt în zona respectivă şi aici amintesc apă, canal, gaze, energie electrică', a spus Sava, întrebat luni de jurnalişti dacă există vreo greşeală de proiectare la pasajul Piaţa Sudului.

Primăria Capitalei informa, pe 17 februarie, că lucrările la pasajul rutier de la Piaţa Sudului au avansat, realizându-se 40% din proiect, faţă de 20% la începutul lunii ianuarie.

Lucrarea presupune realizarea unui pasaj subteran pe direcţia Calea Văcăreşti - Str. Niţu Vasile şi a patru pasaje pietonale în intersecţie. Proiectul mai vizează, printre altele, lucrări de modernizare a carosabilului şi trotuarelor în intersecţia Calea Văcăreşti - Şos. Olteniţei - Str. Niţu Vasile prin asigurarea în sensul giratoriu a patru benzi de circulaţie.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO