Schimbare la vârful liderului din asigurările de sănătate. Nicolae Trofin vine în Directoratul Signal Iduna

Signal Iduna, una dintre cele mai experimentate companii de asigurări de sănătate din Germania și lider pe piața de profil din România, a cooptat un nou membru în Directorat. Nicolae Trofin(foto) se alătură lui Tiberiu Maier (președinte) și Mihaelei Drugă în conducerea locală a  companiei.
Economica.net - vin, 24 iul. 2020, 07:42
Schimbare la vârful liderului din asigurările de sănătate. Nicolae Trofin vine în Directoratul Signal Iduna

Nicolae Trofin va continua extinderea segmentelor de asigurări corporate și de asigurări individuale ale companiei, punând, totodată, accentul pe dezvoltarea de soluții personalizate și diversificate pentru atragerea și loializarea clienților, anunță un comunicat al Signal Iduna. 

 

Sunt mândru să mă alătur unei companii al cărei model de business reprezintă o referință pentru piața de profil, atât ca standard al serviciilor oferite clienților, cât și ca mod de organizare. Faptul că împărtășesc aceeași viziune și spirit inovator cu ceilalți colegi din Board îmi oferă convingerea că împreună putem dezvolta soluții out of the box, care să răspundă provocărilor momentului, dar și nevoilor tot mai diversificate ale clienților. Iar acest lucru va contribui, cu siguranță, și la accelerarea ritmului de creștere a business-ului, atât pe segmentul de asigurări de sănătate individuale, cât și corporate”, declară Nicolae TROFIN, Membru al Directoratului SIGNAL IDUNA România.

 

Nicolae Trofin vine în echipa SIGNAL IDUNA cu o experiență cumulată de peste 17 ani în domeniul financiar și cel al telecomunicațiilor. În tot acest timp, a dezvoltat strategii de business inovatoare, a format echipe puternice, pregătite să aducă plus valoare companiilor și a construit relații de parteneriat pe termen lung cu clienții. 

 

Pentru fiecare societate în care a activat, Nicolae Trofin a contribuit în mod semnificativ la obținerea unor rezultate remarcabile, vizibile prin cifrele financiare raportate. Întors de curând din Dubai, unde a lucrat pentru un jucător important din domeniul telecomunicațiilor, a reușit să contribuie la creșterea satisfacției clienților și a vânzărilor prin strategiile de piață propuse și aplicate. 

 

Desemnarea lui Nicolae Trofin în această funcție reprezintă pentru companie obținerea unui avantaj competitiv. Astfel, întreg know-how-ul specific pe care îl va aduce din experiența națională și internațională, dar și din alte industrii, va ajuta compania să își mențină poziția de lider de piață pe segmentul asigurărilor de sănătate aferente activității de asigurări de viață, în funcție de volum și să diversifice oferta comercială.

 

Noua componență a Directoratului SIGNAL IDUNA România a venit ca urmare a numirii lui Mark Sigvard Osterloff, anterior Membru al Directoratului, la conducerea Diviziei Internaționale a Grupului SIGNAL IDUNA.

 

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, format în 1999 prin fuziunea între SIGNAL Versicherungen, Dortmund și IDUNA NOVA Group, Hamburg. În prezent, SIGNAL IDUNA este prezentă în Germania, Polonia, Ungaria, Elveția și România.

 

Pe piața locală, operațiunile Grupului SIGNAL IDUNA au început în iunie 2008, având ca principală direcție asigurările private de sănătate, oferind totodată produse competitive și pe liniile de asigurări de viață și asigurări de accident.



Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...