1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

Finanţe şi bănci

Schimbări în conducerea Omniasig Vienna Insurance Group. Michal Leja va fi vicepreşedinte al Directoratului şi CFO

Omniasig Vienna Insurance Group anunţă plecarea lui Marek Golebiewski, fost vicepreşedinte al Directoratului Omniasig şi CFO, care îşi va continua activitatea în cadrul celui mai nou membru al Grupului VIG, Gothaer Polonia, funcţia sa urmând a va fi preluată de către Michal Leja, conform unui comunicat al companiei.

25 mar, 2019 | Agerpres

"Îi mulţumesc domnului Marek Golebiewski pentru efortul depus şi pentru contribuţia adusă în ultimii doi ani în Omniasig. De asemenea, îl felicit pe noul membru Omniasig, domnul Michal? Leja, pentru că a îmbrăţişat cu entuziasm această nouă provocare", a declarat Franz Fuchs, Preşedintele Consiliului de Supraveghere Omniasig şi Membru al Directoratului Vienna Insurance Group.

Potrivit comunicatului, echipa Directoratului Omniasig va fi sprijinită de Michal? Leja, Consiliul de Supraveghere numindu-l pentru funcţia de CFO.

Cu o experienţă de mai mult de 12 ani în sectorul financiar, din care majoritatea în industria asigurărilor, Michal Leja a fost auditor şi consilier în cadrul unei companii Big 4. Ultimele sale atribuţii, înaintea numirii în funcţia de Membru Directorat şi CFO al Omniasig, au constat în exercitarea funcţiilor de membru al Directoratului Global Assistance Polska şi de Director al departamentului Controlling Financiar în cadrul companiei Compensa Polonia.

În cadrul Omniasig, Michal? Leja va coordona ariile: Financiar, Controlling, Managementul Activelor, Reasigurări, Dezvoltarea Afacerii, Logistică.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO