1EUR = 4.7794 RON | Bucureşti 5 º

News

Schimbări în Guvern: PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. Oana Florea este propusă la Fonduri Europene

Oana Florea este propunerea PSD pentru postul de ministrul al Fondurilor Europene, după ce Rovana Plumb va candida la alegerile europarlamentare. În locul Nataliei Intotero, de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, ar putea veni Tit Brăiloiu. Cea mai importantă schimbare va fi la Ministerul Justiţiei unde Tudorel Toader ar putea fi înlocuit de Eugen Nicolicea după ce PSD a decis să-i retragă sprijinul politic lui Toader, conform Romania TV.

17 apr, 2019 | RomaniaTV.net

Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), premierul Viorica Dăncilă, a anunţat că Eugen Nicolicea va fi propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Justiţiei în locul lui Tudorel Toader. 

Dăncilă a declarat miercuri, la sfârşitul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că Tudorel Toader "a greşit atunci când a spus că va face foarte multe lucruri şi nu le-a finalizat". 

"În opinia mea, cred că s-a vorbit foarte mult despre justiţie şi cred că Tudorel Toader a greşit atunci când a spus că va face foarte multe lucruri şi nu le-a finalizat", a afirmat Dăncilă. 

Totodată, Dăncilă a precizat că Oana Florea a fost propusă pentru funcţia de ministru al Fondurilor Europene, în locul Rovanei Plumb, iar Liviu Brăiloiu la ministerul Românilor de Pretutindeni, în locul Nataliei Intotero.

Ştirea se actualizează.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO