1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 11 º

After Business

Se deschide cel mai mare parc acvatic din ţară. Acua Park-ul din Bucureşti FOTO

Bucureştenii vor avea de luna viitoare un nou loc de distracţii.

31 iul, 2012 | | ECONOMICA.net

La Plajă Acua Park, cel mai mare parc acvatic din ţară, se va deschide în august. Parcul acvatic este construit pe o suprafaţă de 7 hectare şi face parte din proiectul Divertiland, care se doreşte a fi cel mai mare parc de distracţii din România, atunci când va fi finalizat.

Deşi data de deschidere nu a fost încă anunţată oficial, reprezentanţii companiei au declarat pentru ECONOMICA.NET că vor să deschidă Acua Park-ul săptămâna viitoare, între 6 şi 10 august. Divertiland se află în apropiere de Capitală, adiacent autostrăzii Bucureşti-Piteşti, la km 13 Chiajna, în apropiere de magazinele kika şi Hornbach şi este dezvoltat de compania Magic World Developments.

Capacitatea parcului este de 7.000 vizitatori/zi şi vor fi asigurate peste 840 de locuri de parcare. Acua Park-ul are peste 27 tobogane: Boomerango, Multi-Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl şi Speed Slide. Alte atracţii sunt Rain Fortress, Piscina cu Valuri şi Râul Leneş. Spash Attack (foto) este doar una dintre atracţiile Acua Park-ului.

Pe lângă parcul acvatic, Magic World Developments va mai construi şi un parc de distracţii în aer liber, un club sportiv, cabane, un hotel, un complex rezidenţial dar şi un centru de afaceri. În total, parcul de distracţii va fi construit pe o suprafaţă de 35 de hectare.

În apropiere de Bucureşti, în zona Otopeni, se mai află un parc acvatic - Water Park (4 ha) - ce aparţine fraţilor Negoiţă, despre care s-a spus că este cel mai mare din România.
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO