1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Turism

Se face un complex de 100 milioane euro, cu 900 de apartamente şi hotel de 5 stele lângă Olimp

Un om de afaceri turc va dezvolta pe un teren de 35.000 de metri pătraţi de pe litoral, în localitatea 23 August de lângă Olimp, un complex cu 900 de apartamente, un hotel de cinci stele, piscine,restaurante, baruri, cluburi şi terenuri de sport, care va fi dat în folosinţă treptat, până în 2016.

17 iul, 2014 | ECONOMICA.net

Amplasat pe un teren de 35.000 de metri pătraţi, complexul Blaxy Premium Resort & Hotel va fi construit în zona localităţii 23 August (judeţul Constanţa), la o distanţă de un kilometru nord de staţiunea Olimp, în locul unde Marea Neagră se întâlneşte, la margine de pădure, cu lacul Tătlăgeac, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii dezvoltatorului.

Proiectul prevede ridicarea unui resort mixt alcătuit din şapte tronsoane de locuinţe de vacanţă având ca facilităţi piscine exterioare pentru adulţi şi copii, restaurante, baruri, cluburi, discoteci şi terenuri sportive, reunind peste 60 de cluburi de distracţie şi animaţie.

Lucrările de împrejmuire a terenului au început, precum şi construcţia unui showroom.

Planurile dezvoltatorului includ şi construirea unui hotel care va avea până la 400 de camere de 5 stele, dotat cu business center, Health Club, Spa şi piscină acoperită. Un teatru de vară de tip amfiteatru, o plajă privată în suprafaţă de aproximativ 9.000 de metri pătraţi şi o parcare privată amplasată pe un teren de 13.000 de metri pătraţi vor deservi atât complexul rezidenţial, cât şi hotelul.

 

Citeşte textul integral pe Mediafax

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO