Seamless lansează SEQR Tab și în România

Seamless România, dezvoltatorul aplicației de plată cu telefonul mobil, lansează SEQR Tab şi în România, soluţia care permite încasarea pe orice dispozitiv a plăţilor cu smartphone-ul. 
Economica.net - mie, 29 oct. 2014, 12:47
Seamless lansează SEQR Tab și în România

SEQR Tab transformă orice smartphone, tabletă sau calculator, cu o conexiune de Internet, într-un punct de vânzare mobil. Astfel, încasarea cu SEQR devine posibilă şi pentru afacerile din domenii cum ar fi curierat şi livrări, concerte, expoziţii, târguri şi mici comercianţi sau care nu au integrat încă SEQR în sistemul propriu de gestiune a vânzărilor (ERP). Lansarea vine la 1 an de la introducerea SEQR pe piaţă, timp în care reţeaua de locaţii care acceptă plata cu SEQR a ajuns la 1.250. 

SEQR este o soluţie care se implementează în casa de marcat a comercianţilor şi permite plata prin scanarea unui cod QR unic, asociat casei de marcat. Clientul scanează cu telefonul mobil codul QR, validează plata cu ajutorul codului PIN personal şi primeşte chitanţa pe telefon.

Aplicaţia se poate descărca gratuit din App Store, Google Play sau Windows Phone Store. SEQR Tab prezintă o interfaţă similară unei pagini de Internet unde comerciantul va genera codul QR pentru a fi scanat de client cu aplicaţia SEQR.

În plus, SEQR Tab poate fi folosită prin intermediul unui cod QR tipărit, asociat unui calculator, tablete sau smartphone de la punctul de vânzare al comerciantului, care se scanează la momentul plăţii. Primii comercianţi care au ales să implementeze SEQR Tab sunt La Mama şi Cafepedia.

“Prin intermediul SEQR Tab le oferim comercianţilor o nouă opţiune relevantă de utilizare pentru SEQR. În plus, prin SEQR Tab le facilităm accesul la încasarea plăţilor cu telefonul mobil şi afacerilor care nu au integrat încă SEQR în sistemul de gestiune a vânzărilor precum şi micilor magazine, afacerilor de curierat şi livrări . La fel ca în cazul SEQR, investiţia pentru comercianţii care doresc să folosească SEQR Tab este practic zero, întrucât nu există costuri fixe sau de instalare. Totodată, comisioanele per tranzacţie sunt la jumătate faţă de cele percepute la plata cu cardul. De cealaltă parte, cumpărătorii vor avea aceeaşi experienţă simplă şi sigură ca şi până acum”, a declarat Oana Nanulescu, Country Manager Seamless România.

La un an de la intrarea pe piaţă, SEQR a dezvoltat în România o reţea naţională extinsă de parteneri  dintr-o gamă variată de domenii: online (IT&C, telecomunicaţii, produse pentru bebeluşi) , magazine de proximitate, fashion, restaurante, cafenele şi benzinării.

“Am reuşit să creştem la aproximativ 1.500 numărul de puncte de plată sub contract şi să asigurăm o acoperire naţională. Pentru a face accesibilă SEQR unui număr cât mai mare de utilizatori vom continua să adăugăm în lista de parteneri atât noi comercianţi, cât şi instituţii bancare”, a completat Oana Nanulescu.

SEQR a fost lansată în România în 2013, în parteneriat cu Garanti Bank, prima instituţie bancară care oferă această opţiune de plată clienţilor săi. SEQR este cea mai populară soluţie de plată cu telefonul mobil din Europa, cu peste 6.000 de comercianţi care permit plata în magazine prin intermediul aplicaţiei.  

Te-ar mai putea interesa și
ONU confirmă că celebra jurnalistă palestiniană Shireen Abu Akleh a fost ucisă de forțele israeliene
ONU confirmă că celebra jurnalistă palestiniană Shireen Abu Akleh a fost ucisă de forțele israeliene
Jurnalista palestiniană Shireen Abu Akleh, care avea şi cetăţenie americană, a fost ucisă pe 11 mai de tirurile Forţelor de Apărare Israeliene, a concluzionat Înaltul Comisar al Naţiunilor......
Ucraina a pierdut orașul Severodoneţk, aflat în estul țării
Ucraina a pierdut orașul Severodoneţk, aflat în estul țării
Trupele ucrainene se retrag din Severodoneţk şi astfel îşi recunosc de fapt epuizarea în faţa ofensivei trupelor ruse, ...
Sprijin de până la 1.750 de lei pentru familiile care așteaptă să se mute în locuințele sociale din Prelungirea Ghencea – proiect
Sprijin de până la 1.750 de lei pentru familiile care așteaptă să se mute în locuințele sociale din Prelungirea Ghencea ...
Familiile cărora li s-au repartizat locuinţe sociale în blocul din B-dul Prelungirea Ghencea nr. 322-326, nefinalizat ...
Ministerul Finanţelor va lista luni patru noi emisiuni de titluri de stat FIDELIS
Ministerul Finanţelor va lista luni patru noi emisiuni de titluri de stat FIDELIS
Ministerul Finanţelor listează luni la Bursa de Valori Bucureşti patru noi emisiuni de titluri de stat FIDELIS, relatează ...