1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 4 º

Imobiliare

Secom s-a relocat în 1.075 mp din Equilibrium, clădire office dezvoltată de Skanska în nordul Bucureştiului

Secom companie activă pe piața medicinei integrative, și-a relocat de la 1 septembrie sediul central din Tunari în clădirea Equilibrium 1, un proiect de birouri dezvoltat de Skanska în nordul Bucureștiului. 

10 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Clădirea Equilibrium 1 în care se află noul sediu Secom, este certificată LEED Platinum și respectă cele mai ridicate standarde în domeniu, având totodată implementate o serie de măsuri de protecție și siguranță în contextul pandemiei de COVID-19. Birourile Secom se află la etajul 8 și ocupă o suprafață de 1.075 mp utili, cu 40% mai mare decât spațiul din fostul sediu din Tunari.

În sediul Secom din Equilibrium lucrează 70 de oameni, alți 120 de membri ai echipei lucrând la nivel național, în cele mai mari orașe ale țării. De la începutul lunii septembrie, compania a implementat și flextime, iar în contextul pandemiei, oamenii din Secom au opțiunea de lucra de la birou sau remote.

Menținerea unui mediu de lucru atractiv este o preocupare permanentă în Secom, oamenii deschiși, atmosfera plăcută fiind principalele aspecte apreciate de-a lungul timpului de colegii din echipă. Sperăm ca relocarea în acest sediu modern cu multiple facilități, poziționat într-o zonă de interes a Bucureștiului, ușor accesibilă, ne va ajuta să ne menținem actualii colegi fericiți și să atragem noi talente în echipa Secom”, spune Lucia Costea, cofondator & CEO Secom.

Pentru a sărbători relocarea, Secom a donat o casă ce va fi construită de ONG-ul Casa Share, inițiat de Bogdan Tănasă, și va fi oferită la finalul acestui an, complet mobilată și utilată, unei familii cu patru copii care locuiește în condiții grele în comuna Vlădeni, județul Iași. Casa va avea o suprafață de 65 mp, trei camere, bucătărie, baie, anexe, va fi amenajată și dotată cu tot ce e nevoie. 

Secom, specializată în importul, distribuția și comercializarea de suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale certificate și brevetate la nivel global, are în portofoliu peste 470 de produse naturale premium: 300 suplimente alimentare care acoperă o gama largă de afecțiuni, peste 40 de sortimente de ceaiuri și 130 de produse cosmetice de ultima generație.

Produsele Secom sunt disponibile în peste 8.000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, pe www.secom.ro și în cele 13 magazine Secom® din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad și Oradea.

Secom a finalizat 2019 cu o cifră de afaceri de peste 25,5 milioane de euro, + 21% față de anul anterior, investiții de peste 3,3 milioane de euro și o echipă de 190 de oameni.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO