1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Extern

Secretarul de stat american John Kerry recunoaşte că are probleme din cauza campaniei electorale

Secretarul de stat american John Kerry a afirmat luni la Londra că uneori sarcinile sale sunt îngreunate de campania electorală din SUA, despre care a recunoscut că 'uneori este jenantă', relatează AFP.

31 oct, 2016 | Agerpres

'Aceste alegeri au fost dificile pentru imagina ţării noastre în lume', a spus Kerry, care a candidat şi el la preşedinţia Statelor Unite în 2004. Prin prisma acestei experienţe, el a declarat că uneori nu se mai respectă regulile tradiţionale.

Secretarul de stat s-a adresat unor studenţi şi primarului Londrei, Sadiq Khan, cu ocazia decernării unor premii. El a dat ca exemplu dialogul cu omologi ai săi cărora le recomandă orientarea mai fermă spre democraţie: 'te privesc... sunt politicoşi, dar le poţi citi în priviri întrebările pe care şi le pun. E greu'.

Kerry s-a aflat la Londra pentru o întâlnire cu reprezentanţii Regatului Unit, Franţei, Italiei, Emiratelor Arabe Unite, Arabiei Saudite şi ai ONU, pentru a discuta situaţia din Libia cu premierul libian Fayez Al-Serraj şi cu guvernatorul băncii centrale a Libiei, Sadek El Kabeer.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO