1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

News

Sectorul 6 nu va avea luminițe de Crăciun în acest an

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat pe Facebook că anul acesta nu vor fi montate luminiţe de Crăciun în sector, el susținând că e timpul prea scurt ca să facă o achiziție și că preferă să de banii pe altceva.

16 noi, 2020 | ECONOMICA.net

"Nu știu cum să vă dau vestea acesta, așa că v-o dau ca și cum ai dezlipi un leocoplast, dintr-o dată. Nu vom avea anul acesta luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate fețele și cred că este decizia cea bună. Să vă dau şi datele problemei: Primăria Capitalei, cea care era expertă la aruncat cu banii pe fereastră, a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar şi-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv şi avem acum un contract cadru. Nu avem timp să facem o nouă achiziţie, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adăuga frumoasă sumă de 100.000 de euro (tot un contract cadru cu o altă firmă) doar (!!) pentru Parcul Drumul Taberei", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

El consideră că potrivit conceputului primit, luminițele ar fi de prost gust.

"Acum... eu sunt mai zgârcit cu banul public, mă gândesc că de banii aceștia, 500.000 Euro, aș putea face o grădiniță sau o creșă sau mai asfaltez o stradă. Mai mult, luminițele ar fi la fel ca în anii trecuți, am primit conceptul și, vă spun, sunt cam de prost gust", a explicat Ciucu.

Ciucu își asumă decizia, pe care spunce că a luat-o potrivit conștiinței sale, în ciuda faptului că ar putea să fie impopulară. Primarul spun că vrea să facă ceea ce crede el că trebuie făcut.


"În aceste situaţii primesc multe sugestii, dar în final mă consult cu conştiinţa mea şi mă întreb ce decizie mi-aş fi dorit să ia primarul dacă ar fi fost altcineva primar. Şi eu mi-aş fi dorit să mai limiteze din risipă şi să folosească banii pentru adevăratele priorităţi. Mai este şi pandemia acesta nenorocită şi aici argumentele sunt pro (ar ajuta la moral) şi contra (oricum stăm mai mult în case), dar nu acestea au cântărit primordial în decizia mea. Primordiale au fost raportul calitate-preţ şi adevăratele priorităţi descrise mai sus. Vă promit că pentru la anul mă voi ocupa din timp și că voi remedia situația, să avem iluminat festiv de calitate la un preț corect. Vă mulțumesc pentru înțelegere, anul acesta ne decorăm casele și sufletele!", și-a încheiat Ciucu pledoaria.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO