1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

News

Şedinţă CSAT pentru analizarea proiectului de buget privind instituţiile din domeniul securităţii naţionale

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte marţi în vederea analizării proiectului de buget pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale.

31 ian, 2017 | Agerpres

Preşedintele Klaus Iohannis a decis săptămâna trecută convocare acestei şedinţe a CSAT după ce proiectul de buget pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale, transmis de Guvern, a fost primit vineri după-amiază la Secretariatul CSAT.

Guvernul se reunise vineri pentru discutarea proiectului de buget pentru anul 2017.

Administraţia Prezidenţială a precizat vineri că Executivul a decis, în acest an, să acţioneze fără să se coordoneze cu CSAT, stabilind unilateral agenda de aprobare a proiectului de buget pe 2017 privind instituţiile din domeniul securităţii naţionale.

Guvernul îşi va susţine punctele de vedere în privinţa proiectului de buget pe anul 2017 în şedinţa CSAT de marţi, a afirmat duminică premierul Sorin Grindeanu.

'Vom merge marţi, la CSAT (...) Vă spun cu toată fermitatea, ca să nu existe surprize. Ne susţinem punctele de vedere şi nu există schimbări. Asta este viziunea noastră pentru bugetul pe anul 2017', a declarat Sorin Grindeanu.

Şedinţa CSAT va avea loc la ora 12,30 la Palatul Cotroceni şi este prima reuniune la care participă membrii Guvernului Grindeanu.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO