1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Extern

Şeful Trezoreriei SUA merge la Berlin şi Paris pentru a discuta despre criza din Grecia

Secretarul american al Trezoreriei Jacob Lew se va duce miercuri şi joi în Germania şi Franţa pentru a discuta 'calea de urmat' pentru Grecia 'în zona euro', a anunţat marţi Departamentul Trezoreriei.

15 iul, 2015 | Agerpres

Lew se va întâlni miercuri la Frankfurt cu preşedintele Băncii Centrale Europene (BCE) Mario Draghi înainte de o întâlnire joi la Berlin cu omologul său german Wolfgang Schäuble, precizează un comunicat, citat de AFP.

Joi după-amiază, responsabilul american va fi la Paris pentru a discuta cu omologul său francez Michel Sapin, scrie Agerpres.

'În cadrul întâlnirilor sale, secretarul Lew va discuta cu omologii săi despre economia mondială, precum şi calea de urmat pentru Grecia în zona euro', a declarat Departamentul Trezoreriei.

Grecia şi creditorii ei europeni au ajuns luni la un acord preliminar pentru un al treilea plan de ajutor internaţional prezentat spre adoptare în schimbul unei serii de reforme drastice din partea Atenei în zilele următoare.

Salutând acest compromis, secretarul Trezoreriei a estimat luni că mai rămân 'multe de făcut' pentru a începe să dea roade.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO