1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

News

Senatul dezbate un proiect prin care este acordat lunar profesorilor un stimulent de risc de 2.000 lei

Senatul dezbate, luni, propunerea legislativă care prevede acordarea unui stimulent de risc personalului din învăţământ, pe durata stării de alertă, iar liderul senatorilor PSD, Radu Preda, afirmă că este ”o propunere legislativă foarte bună”. ”Datoria guvernanţilor este să găsească o soluţie”, a afirmat Preda, potrivit News.ro

21 sep, 2020 | News.ro

Senatul dezbate, luni, propunerea legislativă care prevede acordarea unui stimulent lunar de 2.000 de lei personalului din învăţământ, pe durata stării de alertă, iar liderul senatorilor PSD, Radu Preda, a fost întrebat, ce părre are despre faptul că premierul a anunţat deja că nu sunt bani şi că legea va fi atacată la CCR.

"Cu siguranţă, decizia domnului Orban nu este surprinzătoare pentru nimeni pentru că până astăzi nu am avut pe lista de priorităţi a Guvernului niciun ajutor pentru nimeni. Am avut doar petarde, promisiuni, dar lucruri concrete nu s-au întâmplat", a afirmat Radu Preda.

Potrivit acestuia, legea este foarte bună pentru profesorii care trebuie să-şi cumpere tot felul de materiale.

"Datoria noastră ca şi partid de opoziţie este să punem pe masa guvernanţilor o propunere legislativă pe care noi o considerăm foarte bună, iar datoria gubernanţilor este să găsească o soluţie", a mai afirmat Preda, citat de News.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO