Sensiblu angajează farmacişti la hiperfarmacia Dr. Max pe care o va deschide în Corbeanca. Compania decontează chiria celor dispuşi să se relocheze

Sensiblu SRL, unul dintre cei mari jucători din retailul farmaceutic din România, angajează farmacişti la farmacia de mari dimensiuni pe care compania o va deschide în Corbeanca. Sensiblu ofertează candidaţii dispuşi să se relocheze cu decontarea chiriei, potrivit anunţului de angajare consultat de Economica.net. Compania urmează să deschidă hiperfarmacii în Arad şi la Sibiu, unde a început deja recrutările.
Cristina Şomănescu - Dum, 17 apr. 2022, 22:26
Sensiblu angajează farmacişti la hiperfarmacia Dr. Max pe care o va deschide în Corbeanca. Compania decontează chiria celor dispuşi să se relocheze

Reţeaua Dr. Max e prezentă pe piaţa românească prin cele peste 650 de farmacii de proximitate, prin nouă farmacii de mari dimensiuni („hiperfarmacii”), dar şi prin farmacia online.
Farmaciile de mari dimensiuni din portofoliul Dr. Max sunt deschise în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Craiova, Ploieşti, Oradea, Bacău.

Oferta din hiperfarmaciile Dr. Max, deschise deja pe piaţa românească, include peste 12.000 de produse amenajate în șase zone dedicate: zona pentru medicamente, inclusiv compensate și gratuite, vitamine şi minerale, produse dermato-cosmetice și îngrijire personală, produse pentru mamă şi copil, aparatură și dispozitive medicale, și zona cu produse pentru o alimentație sănătoasă.

Sensiblu va deschide o farmacie de mari dimensiuni la Corbeanca, unde recrutează farmacişti, în această perioadă.
Compania ofertează candidaţii cu decontarea chiriei dacă locuiesc în alt oraş şi sunt dispuşi să se relocheze, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Sensiblu SRL va deschide o hiperfarmacie Dr. Max la Sibiu.

Pentru farmacia de mari dimensiuni care va fi deschisă la Sibiu compania angajează în această perioadă manager cu minimum cinci ani experienţă de conducere, preferabil în retailul farmaceutic, conform anunţului de recrutare.

Şi la Arad urmează să se deschidă în curând o hiperfarmacie Dr. Max.

Printre posturile disponibile la farmacia de mari dimeniuni pe care compania o va deschide la Arad se numără cele de farmacist manager senior, asistent farmacist coordonator, consultant vânzări şi operator stocuri, potrivit anunţurilor de recrutare, consultate de Economica.net.

Amintim că în anul 2018, lanţul internaţional de farmacii Dr. Max a primit aprobarea Consiliului Concurenţei pentru achiziţia grupului A&D Pharma, prin intermediul Glebi Holdings PLC. În urma deciziei Consiliului Concurenţei, Dr. Max e acţionar majoritar al A&D Pharma Group.
Grupul A&D Pharma este activ pe piaţa farmaceutică din ţara noastră prin intermediul companiilor Sensiblu şi Medisplus Exim. Sensiblu SRL operează lanţurile de farmacii Sensiblu şi Dr. Max.
Lanţul de farmacii Dr. Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia.

Citeşte şi:

Te-ar mai putea interesa și
Congresul SUA a adoptat un ajutor mult aşteptat pentru Ucraina
Congresul SUA a adoptat un ajutor mult aşteptat pentru Ucraina
Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres, scrie AFP....
Avarie majoră în rețeaua de termoficare din București. Două CET-uri din cele patru s-au oprit – unul este inundat de-a dreptul, 40% din blocurile Capitalei nu au apă caldă
Avarie majoră în rețeaua de termoficare din București. Două CET-uri din cele patru s-au oprit – unul este inundat ...
Electrocentrale București, producătorul de energie electrică și termică al Capitalei, a anunțat că două centrale ...
Primul tren de metrou Alstom pentru M5 a ajuns la București. Încă nouă ar putea sosi anul acesta
Primul tren de metrou Alstom pentru M5 a ajuns la București. Încă nouă ar putea sosi anul acesta
Primul tren de metrou din cele 13 din comanda Alstom a sosit marți la București, a spus pentru ECONOMICA.NET Mihai Barbu, ...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au preluat integral firma proiectului logistic de lângă fabrica Ford din Craiova
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au preluat integral firma proiectului logistic de lângă fabrica Ford din Craiova
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au devenit singurii acționari ai firmei prin care urma să fie construit un proiectul ...