SEO şi AdWords: găseşte-ţi propria reţetă!

SEO și Adwords sunt văzute ca cele mai profitabile instrumente din arsenalul unui marketer în mediul online. Întrebarea este cum poate și compania ta să beneficieze de rezultatele cuantificabile și imediate pe care le promit?
Economica.net - mar, 03 mart. 2020, 13:19
SEO şi AdWords: găseşte-ţi propria reţetă!

Ai tot auzit despre agențiile SEO și Adwords și ce minuni ar putea face pentru compania ta în materie de promovare online și creștere a vânzărilor. Ai mers la pasul următor, ai căutat pe celebrul Google informații despre ceea ce ai auzit și din întregul ”univers al internetului” ai ajuns la acest articol.

Noi, Oblyo Digital Agency, am reușit să te aducem aici și să citești acest conținut. Folosind același principiu general și cunoștințele echipei noastre, putem să direcționăm și către compania ta, clienții pe care ți-i dorești atât de mult, fie că aceasta e nou lansată sau are deja un capital de imagine.

Suntem la curent cu tot ce înseamnă internet, creăm pentru tine vizibilitate și credibilitate în mediul online, construim experiențe digitale de brand pentru consumatorii tăi și identificăm cele mai eficiente canale de comunicare cu aceștia. Bineînțeles, investițiile tale de comunicare vor avea rezultate cuantificabile, pentru că mai mult decât orice, misiunea noastră este de a crea valoare.

Nu ne vom face o prezentare de natură tehnică (pentru asta, te așteptăm să discutăm strategia perfectă pentru tine la o cafea, contactându-ne pe oblyo.ro), ci îți spunem că într-o eră a informației cu multe variabile dinamice, noi, agenția Oblyo Digital Agency, știm că bătălia pentru a câștiga clienți rămâne o constantă care necesită multă atenție, profesionalism și experiență. Dispunem de toate cele 3 puncte forte și pentru că întotdeauna în campaniile pe care le facem vorbim și cu cifre, îți transmitem că în acest moment peste 100 de branduri au incredere în agenția noastră pentru campanii SEO, Adwords, Content Marketing.

Cum facem asta? Iți punem la dispoziție mai multe instrumente de marketing online pentru ca cererea clienților să întâlnească exact oferta companiei tale.

1. Promovare Google Ads
Adwords este unul din cele mai eficiente servicii de marketing oferite de Google, cea mai rapidă modalitate de poziționare a website-ului tău în topul rezultatelor motoarelor de căutare, cea mai simplă cale de a atrage potențiali clienți și de a-ți crește profitul. Experiența Oblyo care este și partener certificat Google Ads, corelată cu metodologia unică creată pentru implementarea campaniilor de tip Pay-Per-Click asigură o rată de conversie optimă din punct de vedere al click-urilor, vizitelor sau tranzacțiilor online.
Îți povestim exact cum facem, pe etape, cu cifre și clienți mulțumiti aici:

2. Servicii SEO profesionale
Indiferent că ai un magazin online sau un site de prezentare al companiei, vizibilitatea și poziționarea în cadrul motoarelor de căutare sunt obiective foarte importante pentru a atrage potențialii clienți. Noi, echipa Oblyo, știm că în on-line 80% din vȃnzări vin prin intermediul motoarelor de căutare și de aceea, ținând cont de particularitățile afacerii tale, vom folosi servicii SEO personalizate și o vom propulsa în topul căutărilor, indiferent de motorul de căutare întrebuinţat (Google, Yahoo!, Bing etc).

3. CONTENT MARKETING: articole SEO și campanii de advertoriale
Pentru reputația unui site, calitatea articolelor nu este o cerință opțională, ci obligatorie. Odată ce ai convins utilizatorii să intre pe site-ul tău, următorul pas e sa le oferi conținut de calitate, original, dar și prietenos cu motoarele de căutare. Noi știm să le facem pe amândouă: analizăm specificul companiei și a pieței tale, scriem articole SEO cu conținut original și de calitate, construim experiențe pentru publicul tău țintp, dar îți îmbunătățim și traficul.Avem în portofoliul nostru nu mai puțin de 200 de site-uri de presă pe care vă putem plasa articole de tip adevertorial în funcție de specificul firmei pe care o reprezentați.

Campaniile de advertoriale sunt orientate către interacțiunea companiei tale cu categoriile specifice de consumatori. Prin intermediul unei rețele de lideri și formatori de opinie, informațiile despre produsele și serviciile tale vor ajunge mai ușor la publicul tău țintă. De asemenea, motoarele de căutare vor indexa articolele care fac referire la produs și vor creste relevanța acestuia în afișările și pozițiile pe pagini.

Punem la dispoziție și o platformă, eBloguri.ro, prin care contactăm direct bloggerii și îi încurajăm să participe la diverse campanii și concursuri, pentru a promova brandurile cu care colaborăm.

4. Servicii de Branding Personal şi Managementul Reputației Online
În prezent, înainte de a lua orice decizie comercială, oamenii caută pe Internet informaţii şi referinţe legate de brandul/numele companiei/serviciile/produsele/profesioniştii pe care doresc să-i contracteze.

Astfel, rezultatele de pe prima pagină a motorului de căutare Google sunt esenţiale. De aceea, nu îţi poţi permite ca aici să pară rezultate negative. În cazul în care ți s-a intamplat asta, Oblyo știe cum să diminueze aceste rezultate negative.

5. Creare website
Dacă sunteti la început de drum avem în portofoliul serviciilor noastre chiar și creare de site web. În general un proiect durează două săptămâni și conține analiza de proiect, stabilirea structurii, alegerea designului, implementarea, adăugarea de conținut (texte, imagini, video etc.), școlarizarea (dacă doriți să-l administrați), publicarea online.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Raport Covid-19: 15.410 de cazuri noi din peste 66.000 de teste, 357 de decese şi 1.848 de pacienţi la ATI
Raport Covid-19: 15.410 de cazuri noi din peste 66.000 de teste, 357 de decese şi 1.848 de pacienţi la ATI
Un număr de 15.410 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
Cîţu: Luni seara – marţi venim în Parlament cu lista Guvernului. PNL va negocia şi cu USR
Cîţu: Luni seara – marţi venim în Parlament cu lista Guvernului. PNL va negocia şi cu USR
 Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, vineri, după întâlnirea cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, că au început ...
Cum s-a schimbat modul de operare a magazinelor Profi într-un an: Aproximativ un magazin din trei funcționeaază acum în sistem partener
Cum s-a schimbat modul de operare a magazinelor Profi într-un an: Aproximativ un magazin din trei funcționeaază acum în ...
Retailerul Profi Rom Food, operat de fondul de investiții Mid Europa Partners, a ajuns la un număr de 600 de magazine operate ...