1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Serbia a întors peste 2.200 de migranţi ilegali de la graniţa cu Bulgaria după 22 iulie

Autorităţile sârbe au întors de la graniţa cu Bulgaria 2.275 de migranţi ilegali începând cu data de 22 iulie, de la care au început să acţioneze patrule mixte ale armatei şi poliţiei, transmite marţi agenţia bulgară Novinite, preluând o ştire a Associated Press.

16 aug, 2016 | Agerpres

Alţi 454 de migranţi au fost reţinuţi pe teritoriul Serbiei şi au fost trimişi în centre pentru refugiaţi, a precizat Jovan Krivokapic, purtător de cuvânt al Ministerului Apărării.

Guvernul de la Belgrad a aprobat desfăşurarea de patrule mixte ale armatei şi poliţiei la frontierele cu Bulgaria şi Macedonia, pentru a controla fluxul de migranţi.

La începutul acestei luni, în cadrul unei întâlniri a miniştrilor de interne, Belgradul s-a oferit să acorde ajutor Bulgariei pentru protejarea graniţei sudice a acestei ţări, pe unde pătrund majoritatea migranţilor ilegali care se îndreaptă apoi spre Serbia.

Tot potrivit agenţiei bulgare de ştiri, autorităţile sârbe au descoperit luni, la punctul de trecere Batrovci de la frontiera cu Croaţia, şapte migranţi ilegali afgani într-un camion înmatriculat în Bulgaria şi care avea ca destinaţie Germania.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO