1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

News

Serviciul de Informaţii Externe angajează ofiţeri

Serviciul de Informaţii Externe angajează ofiţeri în domeniul operativ, analiză strategică, specialişti IT, limbi străine, financiar, juridic, resurse umane, psihologie. Media de vârstă a angajaţilor din SIE este de 38 de ani. Află ce profiluri profesionale şi de personalitate caută recrutorii SIE. 

19 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Candidatul eligibil să lucreze în domeniul operativ la SIE este absolvent cu diplomă de licenţă al unei instituţii de învăţământ superior acreditate, are maximum 35 de ani, cunoaşte la nivel avansat o limbă străină, are inteligenţă peste medie, cultură generală de nivel superior, capacitate foarte bună de relaţionare, abilităţi de comunicare, exprimare bogată, fluentă şi elevată, atât în vorbire, cât şi în scris. E, de asemenea, dispus să lucreze în străinătate.
Acest domeniu implică creativitate, spontaneitate, adaptabilitate, flexibilitate, spirit organizatoric, capacitate de a evalua şi de a lua decizii, precum şi asumarea responsabilităţii.

Te califici pentru un post la SIE în analiză strategică dacă eşti absolvent cu diplomă de licenţă al unei instituţii de învăţământ superior acreditate, vorbeşti fluent o limbă străină, ai aptitudini de învăţare şi comunicare de nivel superior, inteligenţă peste medie, cunoştinţe foarte bune de cultură generală, capacitate de analiză, sinteză, elaborare şi interpretare a informaţiei, exprimare clară şi concisă a ideilor.

Specialiştii IT, limbi străine, financiar, juridic, resurse umane, psihologie, medical care vor să lucreze la SIE întrunesc următoarele condiţii de eligibilitate: au absolvit cu diplomă de licenţă o instituţie de învăţământ superior acreditată sau după caz, cu diplomă de bacalaureat o instituţie de învăţământ liceal acreditată; vorbesc fluent o limbă străină, sunt rezistenţi la stres, dovedesc atenţie concentrată şi distributivă, perseverenţă, dorinţa de perfecţionare continuă, echilibru psihoemoţional, capacitate de a lucra pe proiecte cu asumarea responsabilităţii.

Te califici pentru un post în domeniul protecţie la SIE dacă ai maximum 30 de ani, eşti absolvent cu diplomă de bacalaureat al unei instituţii de învăţământ liceal acreditate, ai memorie vizuală, o bună percepţie a spaţiului şi timpului, aptitudini de comunicare, capacitate de a evalua şi lua decizii, viteză bună de reacţie şi minime abilităţi tehnice, ai minimum 1,70 metri înălţime şi eşti apt din punct de vedere al pregătirii fizice, psihologic şi medical. Activitatea se desfăşoară în ture.

Detalii despre profilurile căutate de recrutorii de la SIE găsiţi aici.

Candidaţii care vor să aplice pentru un post într-unul dintre domeniile antemenţionate vor completa aplicaţia pe care o pot accesa aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO