1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Sevan Kaloustian este noul Managing Director al Janssen România

Sévan Kaloustian a preluat poziția de Managing Director al companiei farmaceutice Janssen România la sfârșitul anului 2019 de la Christian Rodseth. Anterior, Sévan Kaloustian a fost Director Comercial la compania Janssen Polonia.

20 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Poziţia de Managing Director al Janssen România a fost anterior ocupată de Christian Rodseth care a preluat un rol global în cadrul companiei.

Sévan Kaloustian este absolvent al unui Doctorat în Farmacologie şi al unui program de masterat în fFrmaco-Economie, ambele urmate în cadrul Universităţii Montreal, Canada. De asemenea, Sévan Kaloustian a urmat un program de postdoctorat la Academia Sinica din Taiwan.

"Anul acesta vom continua să ne dezvoltăm prezenţa consistentă pe care Janssen deja o are în România. Este prioritar pentru noi să îmbunătăţim accesul pacienţilor români la tratamente inovatoare. Ne dorim să continuăm dialogul pe care îl avem cu autorităţile din domeniul sănătăţii şi cu reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi pentru a dezvolta împreună soluţii comune care pot răspunde priorităţilor din sănătate raportat la compensarea şi accesibilitatea medicamentelor inovatoare", a declarat Sévan Kaloustian, Managing Director Janssen România.

Portofoliul Janssen România este alcătuit, în prezent, din peste 40 de medicamente inovatoare din domenii precum oncologie, imunologie, boli infecţioase şi vaccinuri şi hipertensiune pulmonară.

Pentru 2020, priorităţile noastre au în prim-plan pacienţii diagnosticaţi cu scleroză multiplă, care suferă de afecţiuni imunologice, oncologice sau sunt diagnosticaţi cu boli infecţioase”, a mai spus Sévan Kaloustian.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO