1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 10 º

News

Sevil Shhaideh anunţă că Stadionul BNR ar putea fi reabilitat în locul Stadionului Dinamo pentru meciurile de la Euro 2020

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, miercuri, că în cazul în care clubul Dinamo Bucureşti nu va reuşi să îndelinească toate condiţiile cerute pentru reabilitarea stadionului în vederea Campionatului European de Fotbal din 2020, Guvernul ar putea să reabiliteze în acest scop Stadionul Cotroceni, scrie News.ro.

12 apr, 2017 | News.ro

”Din perspectiva ministerului pe care îl reprezint, Euro 2020 reprezintă reabilitarea a patru stadioane. Ne referim aici la Steaua, Dinamo, Arcul de Triumf şi la Rapid. În momentul ăsta trei stadioane au toate documentaţiile pregătite să intre în procesul de pregătire (...) Mai avem discuţii cu al patrulea stadion, să vedem dacă rezolvăm şi aici toate documentele”, a declarat ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Sevil Shhaideh, citată de News.ro.

Ea a precizat că cele trei stadioane la care lucrările vor începe mai repede sunt Steaua, Arcul de Triumf şi Rapid, în timp ce Dinamo ar putea fi înlocuit de stadionul Cotroceni, în cazul în care clubul Dinamo Bucureşti nu va reuşi să îndeplinească toate condiţiile pentru declanşarea investiţiei.

”Pentru cele trei, în acest moment, după ce se vor finaliza toate procedurile legate de documentele de proprietate, certificate de urbanism şi aşa mai departe, noi sperăm că într-o lună cel mult să înceapă partea de pregătire a proiectelor tehnice. Dacă Clubul Dinamo nu va reuşi să îndeplinească toate condiţiile necesare documentaţiilor pentru pregătirea unei investiţii publice, pentru că vorbim despre o investiţie publică, se ia în analiza un al patrulea stadion. Ştiţi că avem stadionul de la BNR şi vedem cum putem rezolva şi cu acesta”, a spus Shhaideh.

Guvernul a modificat, miercuri, Hotărârea nr. 1093/2013, privind declararea de interes public şi de importanţă naţională a Campionatului European de Fotbal 2020, constituind un grup operativ de lucru, care are principal obiectiv asigurarea condiţiilor necesare pentru pregătirea şi desfăşurarea efectivă la Bucureşti a unor meciuri din cadrul turneului final al CE.

Bucureştiul se află printre cele 13 oraşe gazdă ale Campionatului European 2020, pe Arena Naţională urmând a se disputa patru partide de la turneul final.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO