1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

News

Sezonul de schi din Predeal se deschide oficial sâmbătă

Sezonul de schi 2014-2015 se deschide oficial sâmbătă la Predeal pe pârtia Clăbucet, a declarat pentru AGERPRES primarul oraşului, Liviu Cocoş.

27 dec, 2014 | ECONOMICA.net

Manifestările încep la ora 16,00 în Piaţa Gării, de unde vor pleca spre pârtia Clăbucet trei care alegorice. Unul reprezintă sania transă de reni care îl aduce pe Moş Crăciun, al doilea car alegoric este format din brazi, oameni de zăpadă şi alte decoraţiuni specifice iernii, iar Castelul Crăiesii Zăpezii este reprezentat de cel de al treilea car alegoric.

Carele alegorice vor fi flancate de o parte şi de alta de Moş Crăciuni şi de Oameni de Zăpadă, scrie Agerpres.

De la ora 17,00, la baza pârtiei Clăbucet va începe un concert susţinut de Andreea Bălan, Shift şi Denisa, ocazie cu care va fi lansat oficial, Imnul Predealului compus de Shift. După concert, pe pârtia Clăbucet va avea loc o demonstraţie de schi la care vor participa peste 100 de schiori, reprezentanţi ai Salvamontului, ai Jandarmeriei Montane, ai Vânătorilor de Munte şi a Şcolilor de Schi din Predeal. Evenimentul se va încheia la ora 20,00, cu un foc de artificii.

'Condiţiile de schiat sunt foarte bune la Predeal după ninsorile căzute în ultimele ore. Pârtia Clăbucet are transport pe cablu şi instalaţie de nocturnă care poate funcţiona şi după ora 21,00, la cererea turiştilor. Stratul de zăpadă pe pârtie depăşeşte 40 de centimetri. Staţiunea este plină de turişti şi aproape toate cele 5.000 de locuri de cazare sunt ocupate', a declarat primarul staţiunii Predeal, Liviu Cocoş

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO