1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 29 º

Companii

SGS urmează să întreprindă un audit de certificare Alliance for Water Stewardship (AWS) la Philip Morris România

Compania SGS, lider global în oferirea serviciilor de inspecție, verificare, testare și certificare, urmează să efectueze un audit de certificare la Philip Morris România în Otopeni, Strada Horia, Cloşca și Crișan nr. 83 - 105, pentru a evalua conformarea cu standardul internațional Alliance for Water Stewardship, versiunea 2.0.

12 aug, 2020 | ECONOMICA.net

Aceasta este o certificare solicitată voluntar de către companie pentru a verifica respectarea celor mai înalte standarde privind utilizarea sustenabilă a apei, ca urmare a deciziei Philip Morris International de a se angaja să certifice toate unităţile de producţie din lume până în 2025 conform standardului AWS. Auditul este programat pentru 15 - 16 septembrie 2020. Site-ul este înregistrat la AWS sub numărul AWS-000197.

Scopul auditului

Procesul de evaluare include:


Notificarea publică și solicitarea de feedback din partea părților interesate;
Planificarea auditului de revizuire a documentaţiei;
Evaluarea la faţa locului a conformării cu cerinţele standardului AWS;
Raport al procesului de evaluare şi al rezultatelor ce au stat la baza certificării;
Decizia de certificare.


Invitaţie către parţile interesate


SGS aşteaptă feedback din partea părților interesate cu privire la implementarea standardul AWS de către Philip Morris Romania. Opţiunile pentru comunicarea feedback-ului sunt: întalnire cu echipa de audit SGS în data de 16 Septembrie 2020 în Otopeni, Strada Horia, Cloşca şi Crişan, nr 83-105, interval orar 09:00 – 12:00, transmiterea de întrebări şi comentarii echipei de audit SGS via e-mail la  [email protected] sau [email protected]

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO