1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Shell câştigă încă o dată licenţa pentru cea mai mare benzinărie din lume, situată în Luxemburg

Compania Shell câştigă încă o dată licenţa pentru operarea staţiei de alimentare cu combustibil Berchem, din Luxemburg, cea mai mare benzinărie din lume. Contractul a fost concesionat de către Guvernul luxemburghez pe o perioadă de 10 ani, a anunţat joi compania.

16 iul, 2015 | Agerpres

Fiind cel mai mare punct de alimentare din lume, staţia Berchem este alimentată zilnic, în medie, cu 20 de cisterne de combustibil destinate celor aproximativ 25.000 de vizitatori locali şi internaţionali pe zi. Aceşti clienţi sunt, printre alţii, şoferi matori şi profesionişti din Franţa, Germania, Olanda. Belgia, România, Bulgaria, Polonia şi Ungaria.

Construită în anul 1983, staţia urmează să intre intr-un program de renovată şi să fie extinsă în cursul lunilor viitoare. Stația are o suprafață totală de 60.000 mp și dispune de 51 de pompe de carburant  (24 pentru camioane și 27 pentru autoturisme), plasate pe 21 de benzi (12 CRT – vehicule de mare tonaj și 9 pentru autoturisme). 

La parterul benzinăriei vor fi amenajate un magazin Shell cu o patiserie Deli2go. La etajul inferior, vor fi modernizate spaţiile pentru toalete şi duşuri. La primul etaj va exista un spaţiu deschis unde Shell va dezvolta un concept unic în Luxemburg, care va integra o cafenea, unde se vor putea servi cafea şi produse de patiserie, şi un restaurant de tip fast-food pentru o gustare rapidă.

Staţia Berchem de alimentare cu carburanţi este situată pe autostrada E25/A3 în direcţia Luxemburg.

Royal Dutch Shell plc este înregistrată în Anglia şi Ţara Galilor, are sediul la Haga şi este listată la bursele din Londra, Amsterdam şi New York. Companiile Shell au operaţiuni în mai multe de 70 de ţări şi teritorii cu linii de business care includ explorarea şi producţia de petrol şi gaze; producţia şi vânzarea de gaze naturale lichefiate şi lichide din gaz; producerea, comercializarea şi transportul produselor din petrol; proiecte de energie regenerabilă.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO